Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате да кажите дека забавава ќе му дојде нешто кaко Џуниор парти? (со оглед нa сатницата за старт) или мене нешто ме буни :S :smir:

На Кајганџиите кои живеат надвор од Скопје (здраво Охрид, Битола, Велес, Струмица, Прилеп, Св. Николе, Куманово, Штип...) им препорачувам да се организираат навремено за превоз до Скопје.
А Тетово бре!? :уатафак: Уствари, можда знаеш дека за нас нема потреба да се секираш. :icon_lol:

Шала на страна, доаѓам. Тетовчани, ајмо у социјалната група да падне организација. :палец:

Хех, се падна во колоквиумска. Али ипак, доаѓам со +1. :)

Ајде шо му ја мислиш кога знаеш дека ја договориФме нц нц нц ете кој не си стој на зборот :)

Одиме, одиме, да да секако...
ЧуФ, чуФ стиже возот од Велес и директива Миднајт:vozbud:

Заш не си стојам на зборот кажа јас ако ништо друго не изорганизирам ке дојдам со вас .:baeh::smir::smir::smir:

Леле датумов е ко нарачан.Во петок полагам а во сабота на рехабилитација.Супер, таму сум :)

Сакате да кажите дека забавава ќе му дојде нешто кaко Џуниор парти? (со оглед нa сатницата за старт) или мене нешто ме буни :S :smir:
Не, сакаме да кажеме дека мора да биде пред полноќ за да биде целиот клуб за нас. А ќе биде и сениор и џуниор, разбира се. После полноќ се продолжува на афтер парти :)

Јас доаѓам, најверојатно со мојата понежна половина (Серпико).

Како и да е, несмеам да си дозволам да ја пропуштам собиранката... минатиот пат не дојдов и чекам веќе 2 години да се сети некој на ваква работа. Згора на тоа конечно ќе се запознаам со кајганџиите.

Се гледаме на забавата :vozbud:

п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.

Јас сигурно доаѓам!!!
Добро е шо не е на 5-ти, за малце... кој ќе се мислеше дал на Ајзак или на собиранка :icon_lol:
А каде ќе биде Ајзак?
....п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.
Па тие што ќе носат нешто црвено значи се зафатени(имаат дечко девојка), тие што ќе носат зелено значи се слободни а тие што ќе носат портокалово значи сакаат да се дружат или нешто слично беше
и така
позз

Значи се гледаме таму, ако не се видиме запалите свеќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom