Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Во продолжение на претходната тема, која доби повеќе од 170 потврди за квалитетно журкање со Кајганџии, дојде време да го официјализираме датумот, времето и местото за следната Кајгана собиранка :)

Датум: 06.03.2010 (сабота)
Време: 20:30 часот (не доцни, да не останеш надвор)
Место: Club Midnight (види мапа)

Присуство: задолжително.

Дали може да си викнам другар/к/и?: секако, сите се добредојдени.

Епа Кајганџии, тоа е тоа, дојде ред и за долгоочекуваната Кајгана журка по повод 5 години заедничко матење. Осеќам дека девојките веќе ги фаќа еуфорија и си прават планчиња за гардероба и штикли, а мажите составуваат масовни списоци за запознавање :)

Журката ја најавуваме 2 недели порано со цел секој од вас добро да си го испланира времето и да ја резервира сабота (06.03.2010) исклучиво за журкање. На Кајганџиите кои живеат надвор од Скопје (здраво Охрид, Битола, Велес, Струмица, Прилеп, Св. Николе, Куманово, Штип...) им препорачувам да се организираат навремено за превоз до Скопје. Слободно користете ја темава за меѓусебно координирање. Ако не знаете каде се наоѓа Club Midnight, погледнете ја мапата, или прашајте за подетално објаснување. Во принцип, лесно се наоѓа затоа што клубот е во ГТЦ, од страната на Кејот на Вардар :)

Се гледаме! :je:

_
ФОТКИ ТУКА!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Туу баш на 6ти а, ее кај го најде датумов :S

:pos::pos: само да не има такви постови уф

ај ем каминг афкорс
си јууу
Мис Батерфлај:pipi:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Кога сме веќе кај поканите за Кајганџии другари и другарици, може да ги каните и преку Фејсбук :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас мислам дека нема потреба од семафорот и онака ќе си биде масовно запознавање, а и боиве се малце тешко за женско да облече или стаи на себе. :pipi::icon_lol:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Добро е шо не е на 5-ти, за малце... кој ќе се мислеше дал на Ајзак или на собиранка :icon_lol:

Што одлучивме за семафорот, ќе го правиме ли? :)
Обавезно. Дали блузиче, дали панталонче битно ќе иам нешто зелено на мене.:party3:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ееееее, кај најдовте 6ти март... (шала)

Одличен термин:vozbud:
Јас за семафорот викам да не го правиме. Ако отидеме ко семафор малку ќе потсеќаме на организација за запознавање на сингл/дабл/ин а рилејшншип личностихахаха

Се гледаме на 6ти март.:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Убаво да си поминете!
Јас ќе збрчам некое флашиче у ваше име.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Искрено се надевам дека успеам да си издоговорам со околните градови и да дојдам (на среде преговори сум) и да видам со кој фаци делам 80% од мојто слободно време.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Искрено се надевам дека успеам да си издоговорам со околните градови и да дојдам (на среде преговори сум) и да видам со кој фаци делам 80% од мојто слободно време.
Ајде шо му ја мислиш кога знаеш дека ја договориФме нц нц нц ете кој не си стој на зборот :)

Одиме, одиме, да да секако...
ЧуФ, чуФ стиже возот од Велес и директива Миднајт:vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Да беше една недела порано ќе дојдев :(

I

InF3cTeD

Гостин
Ајде шо му ја мислиш кога знаеш дека ја договориФме нц нц нц ете кој не си стој на зборот :)

Одиме, одиме, да да секако...
ЧуФ, чуФ стиже возот од Велес и директива Миднајт:vozbud:
така еее :vozbud:те подржувам :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom