- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Можи во твоја придружба да дојдам?Вас ве чекав Ајм каминг ту, офкорс.
Можи во твоја придружба да дојдам?Вас ве чекав Ајм каминг ту, офкорс.
Мојт бе Олуејс! :back:Можи во твоја придружба да дојдам?
Шо збориш бе, еднаш во парк седеше со кајгана друштвоПланирам да идам,е сеа најмал ќе бидам и никој нема да познавам. Big problem :kesa:
Па тоа е поентата тука , не се битни годините туку целта!Планирам да идам,е сеа најмал ќе бидам и никој нема да познавам. Big problem :kesa:
keine probleme....Ako doagjam definitivno LouWeed ke bide zrtvata koja ke mora da me nosi :baeh: Posto vrska neam nikoj od ovde :pos2:
Ја ке бидам помал Примате копиљаци ко мене? :nesum: :raz:Планирам да идам,е сеа најмал ќе бидам и никој нема да познавам. Big problem :kesa:
Ела јас ке те дружам... Ти неможеш со машинци да се дружиш... Нели, осим ако они те дружат ))Јас одамна не се дружам со типци што студираат на машински факултет.
Ќе ми го дружаш... а? Хахаха!!!Ела јас ке те дружам... Ти неможеш со машинци да се дружиш... Нели, осим ако они те дружат ))
zakon. te neam videno sto godini :wink:keine probleme....
Мрзе ме да тражам инаку оди назад имам јас пишано за Штип и околина ......јас сум од Штип ......Од штип ако има, кочани.. или околината успат навака нека пишат. ако има кворум ќе дојдам, зашо да не
иако не сум толку нова, иако и на оној не бев мн. активна) арно ама имам желба да ве запознаам. озбилно. интересни сте ми.
или истоко забушава у последно време )Мрзе ме да тражам инаку оди назад имам јас пишано за Штип и околина ......јас сум од Штип ......