миднајт не е тифко кафулеЈас имам еден предлог, да има посебни "ќошиња" во кои ќе се водат различни дискусии помеѓу присутните нешто слично како на форум
Може да има транспаренти, пример Ноќен живот и сите заинтересирани ќе се насочуваат таму за дискусија
ПС. Ако оди некој оф топик се вика обезбедување од Миднајт :salut: D
Многу нрдовски ќе биде ова.Јас имам еден предлог, да има посебни "ќошиња" во кои ќе се водат различни дискусии помеѓу присутните нешто слично како на форум
Може да има транспаренти, пример Ноќен живот и сите заинтересирани ќе се насочуваат таму за дискусија
mega, ultra, hyper, super-duper, monster FAIL!Јас имам еден предлог, да има посебни "ќошиња" во кои ќе се водат различни дискусии помеѓу присутните нешто слично како на форум
Доаѓаш и ти? Супер!LordDragonII no worries me znaes mene, pa ako imas problem so zapoznavanje na nekoi forumdziki just wistle for a hint.
Вас ве чекав Ајм каминг ту, офкорс.Јас да не’ пријавам мене и Болиглава, и јавно да го поканам џимеј да дојт со нас, иако се имат изјаснато дека не идал. Се глеаме
Не мора да докажуваш никому, ќе си дојдеш, ќе се запознаеш со членови, ќе се изнажуркаш и супер ќе си поминеш.многу интересно за собиранки можеби ќе гледам да дојдам
прв пат ми е,а се знае првиот пат секогаш е интерсна,а како ќе докажам дека сум
член на форумов????:helou:
Те зиам бе златенЈас доаѓам ако ме зема со себе Гордонгихејтасите, ак не пак ќе си дојдам.