Мислам дека Легенд,не сум баш сигурен...ама без разлика сите местото го знат како Нервата хахахаа ејј замисли шо ти е историја на име кое владее од пред 100 годиниКако се викаше новиот кафич на Нервата? На местото на Порта Џез?
Нај Oldschool кафана во Битола (барем од оние популарните што уште некако функционираат). Баш коментиравме пред некое време какви се работи можиш таму да отвориш...„Јагода„...
Ради ентериерот и муабетот...
„Кутриот“ Нерва....а отвори нешто „Кај Нервата“ го викаат...Мислам дека Легенд,не сум баш сигурен...ама без разлика сите местото го знат како Нервата хахахаа ејј замисли шо ти е историја на име кое владее од пред 100 години
Инаку многу ми се допага ентериерот
КОД на отворањето бев...не ми се чекаше ред и си заминав )За мене најдобри се КОД, Данте,Камарите и то е то ..
Епа да го посетиш, ептен искулирано место :smir:Нај Oldschool кафана во Битола (барем од оние популарните што уште некако функционираат). Баш коментиравме пред некое време какви се работи можиш таму да отвориш...
„Кутриот“ Нерва....а отвори нешто „Кај Нервата“ го викаат...
КОД на отворањето бев...не ми се чекаше ред и си заминав )
Jaс за разлика од другиве, барем во данте колку толку поарна ми била услугата Иначе за услуга , незнам, али кафичите во битола (не сите ама едно 80 %) имаат катастрофална услуга.Келнерот уште да ти речи “Шо ми дојде во кафичов“Јас од Данте сум Најразочаран(услуга и квалитет на кафето)
Преферирам :
Милениум
Инн
Интермецо
Инстинкт
Симбол
ОД ноќните
Расчекор и Лектира