Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Тоа дека не сум платил карта е од што идам редовно на утакмици и како навивачка група (можеш во потпис да видиш доле) секогаш имало карти.А шо некој да не платил карта ај кажи ми????Или идеш само на ракомет па не знаеш од искуство на други утакмици.
Ванчо нема да игра,столе ќе игра.И што му фали на Алушевски????Трча као 18 години да има.Манасков да не е подобар или ѓорѓиевски????Дос ега не се повредил па нема ни сега.
Mорав да те демантирам, некој од нас редовно плаќаме карти особено ако е за репрезентација, макар и пријателска ;)

--- надополнето: 10 јануари 2012 во 23:13 ---
Е ќе се прашаме за тоа ниту паипилон ниту ништо тоа ќе биде Битолска куќа во Ниш !
Не знам од каде ти се информациите дека папилон агенцијата ја зеле ама јас имам други информации дека 50% е изнајмена од нас :P

ps.ај ако сакаш линк или нешто за муабетот твој
Само да не се закачите на основа Чкембари / Комити :P А како се викат ова место поточно шо го кажавте?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
Битолчани по се изгледа најдобро организирани се, правеа транс, маички, шалови исклучиво со македонски обележја.
Секоја чест за тој потег и се надевам дека одлично ќе се претстават таму.

Инаку, само што зборев со едно пријателче од Ниш, кој воедно и волонтира на ова ЕП.
Кажува дека сите нишлии едвај очекуваат да почне првенствово и да ги пречекаат нашиве навијачи кои ќе им бидат у најголем број. И да, нашата репрезентација ќе има поддршка и од нив :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Само да не се закачите на основа Чкембари / Комити :P А како се викат ова место поточно шо го кажавте?

Не е можно тоа не Македонска куќа тука Битолска куќа каде сите ќе си бидиме наши луѓе каде нема кој со кој да се кара а гости од другите градови нема да има и плус реков Битолчани а не Чкембари ! Значи има голема разлика сега како група не одиме односно секој си оди индивидуално. Што значи ќе има колку навививачи во Ниш толку и обични гледачи мислам кој не одат на утакмици да навиваат а можеби и повеќе се само гледачи , и сето ова го зборам само за Битолчани а за другите не знам

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Е ќе се прашаме за тоа ниту паипилон ниту ништо тоа ќе биде Битолска куќа во Ниш !
Не знам од каде ти се информациите дека папилон агенцијата ја зеле ама јас имам други информации дека 50% е изнајмена од нас :P

ps.ај ако сакаш линк или нешто за муабетот твој
Ти што не дадеш линк од твојата информација???Ја пријателе ти реков зашто од самата агеницја ми рекоа така,од таму ја купив картата,значи читај добро тој што вика нема карти ЈА КУПИВ,и така ми рекоа од таму.У осталом ќе има еден куп такви збирни места,а не знам по што ти тоа одреди дека ќе била само за битолчани.
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 23:43 ---
Mорав да те демантирам, некој од нас редовно плаќаме карти особено ако е за репрезентација, макар и пријателска ;)

--- надополнето: 10 јануари 2012 во 23:13 ---
И ја сум купувал акрти з арепрезентација некогаш,коа се знаело дека ќе биде тенко за карти,а дечкото Аце маус пошто се прави голем ракометар и познавач на ракометот ќе си набавел карта уште во јули,а не да чека дали ќе му каже екипата т.е. другарите дали ќе идат на зимување во маврово,берово или крушево зимово.Вистинск љубител на некој спорт и вистински навивач на овакви големи случувања си купува карта навреме,не после да обвинува некој дека немало акрти уопште,и ја не одобрувам тоа шо се дешава сега со акртите,ама акрти за редовна цена има во огромен број.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
киста добро бе олабави се, знаеме дека имаш карти и дека ќе идеш и дека си ги купил со пари, сега во моментов некој и да ми даде карти за без пари и превоз да ми плати пак нема да одам пошто иам испити деновиве, така да ептен тешко ќе издвојувам време да гледам на тв, а камоли да следам во живо. Јас не сум вистински навивач, никогаш не сум ги следел ракометните натпревари од тој агол, ти очигледно си само за големи случувања навивач, за каков и да е спорт или репрезентација нешто што е популарно во моментот, актуелно се збори кај и да идеш, работите ги гледаш од навивачки аспкект, површно. ти си голем љубител и затоа си купи карта на време и ке си идеш да следиш во живо и ке се сликаш на секој меч ке се чекираш, у ниш, ќе пишуваш статуси и се тоа. голем ракометар или познавач не сум, да бев таков немаше сега да седам на форум нели :), нити па се правам, си дебатирам тука на темава колку што гледаш и ги кажувам фактите што ги знам.

ок, од мене толку на оваа тема, убав помин на сите навивачи во ниш, ке продолжам да пишувам на темата за првенството.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ми даваа блок карта за 150 евра :pos: :pos:
Бадијала си ги начекал за 50 евра од натпревар, мене еден ми ги нудеше за 250 евра и тоа ако ги земам наеднаш зошто му се јавиле досега 30 души и цената ќе рипни ако се двоумам.
Не знам што му е на пријателиве, се губат по малку. За 250 евра ќе платам 7 дена хотел во Банско и ќе истерам зимовање.

Член од
11 јануари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
11
Prodajem komplet karata za utakmice Makedonije za tribinu sa vasim navijacima aca14051988@gmail.com ili +381603934334
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 13:57 ---
Prodajem jos jedan komplet karata za Nis utakmice Makedonske reprezentacije cena 50e, aca14051988@gmail.com preuzimanje licno u nisu ili po dogovoru!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
ODAAAAM :vozbud::vozbud:,GOTOVO NAJDOV SMESTAJ a karti,abe koj karti (go znam toj na vrata):pos::pos::pos:
Е ова од секој втор го слушам,абе го знам обезбедуањето на врата ке се пикнам некако.Не ова Вардар Металург па ај без пари влези некако,овде има закони се разбира,него за смештајот во Ниш многу дигнале цените оваа недела,во Мотелите и по 20 евра барале од нок,сигурно и во кафаните и кафичите ке дигнат нема утка.

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Moram taka da si dam kuraz malku ;)!!!Ako ne vtoroto poluvreme ke vlezime koga ke gi otvorat vratite!:pos::ROFLMAO:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Е ова од секој втор го слушам,абе го знам обезбедуањето на врата ке се пикнам некако.Не ова Вардар Металург па ај без пари влези некако,овде има закони се разбира,него за смештајот во Ниш многу дигнале цените оваа недела,во Мотелите и по 20 евра барале од нок,сигурно и во кафаните и кафичите ке дигнат нема утка.
Абе у Задар на светско во ракоемт знаете како се влегувало? Со карти од претходните натпревари :D Бар кодот од старата карта ја отворал и за следните средби ;) А исто така се влагало отако почнал неколку минути натпреварот по 10 - 20 евра на тој на врата кој сигурно работи за дневница одприлика 5 евра :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
киста добро бе олабави се, знаеме дека имаш карти и дека ќе идеш и дека си ги купил со пари, сега во моментов некој и да ми даде карти за без пари и превоз да ми плати пак нема да одам пошто иам испити деновиве, така да ептен тешко ќе издвојувам време да гледам на тв, а камоли да следам во живо. Јас не сум вистински навивач, никогаш не сум ги следел ракометните натпревари од тој агол, ти очигледно си само за големи случувања навивач, за каков и да е спорт или репрезентација нешто што е популарно во моментот, актуелно се збори кај и да идеш, работите ги гледаш од навивачки аспкект, површно. ти си голем љубител и затоа си купи карта на време и ке си идеш да следиш во живо и ке се сликаш на секој меч ке се чекираш, у ниш, ќе пишуваш статуси и се тоа. голем ракометар или познавач не сум, да бев таков немаше сега да седам на форум нели :), нити па се правам, си дебатирам тука на темава колку што гледаш и ги кажувам фактите што ги знам.

ок, од мене толку на оваа тема, убав помин на сите навивачи во ниш, ке продолжам да пишувам на темата за првенството.

Дефинитивно на правен студираш :P
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 15:24 ---
Да не знае некој колку е повратна карта со воз до Ниш ? Односно тој возот што трга недела сабајле во 8:30 а се враќа наредниот ден сабајлето во 7 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom