киста добро бе олабави се, знаеме дека имаш карти и дека ќе идеш и дека си ги купил со пари, сега во моментов некој и да ми даде карти за без пари и превоз да ми плати пак нема да одам пошто иам испити деновиве, така да ептен тешко ќе издвојувам време да гледам на тв, а камоли да следам во живо. Јас не сум вистински навивач, никогаш не сум ги следел ракометните натпревари од тој агол,
ти очигледно си само за големи случувања навивач, за каков и да е спорт или репрезентација нешто што е популарно во моментот, актуелно се збори кај и да идеш, работите ги гледаш од навивачки аспкект, површно. ти си голем љубител и затоа си купи карта на време и ке си идеш да следиш во живо и ке се сликаш на секој меч ке се чекираш, у ниш, ќе пишуваш статуси и се тоа. голем ракометар или познавач не сум, да бев таков немаше сега да седам на форум нели
, нити па се правам, си дебатирам тука на темава колку што гледаш и ги кажувам фактите што ги знам.
ок, од мене толку на оваа тема, убав помин на сите навивачи во ниш, ке продолжам да пишувам на темата за првенството.