Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Каролина е дури и рахитична, али има убав глас, не за џабе беше едно време намбр уан. Али ипак не стојам зад тоа дека е врв:smir:
Се согласувам. Каролина е врв на нашата естрада, не е пејачка која после 20 години почнала да пее, ниту пак пејачка која ќе пее лесни тренди текстови кои чќе палат смао 2-3 недели и толку.Devojkava mislam deka i pomina vremeto glumi uste ludilo, mesto da se ozeni veke da ne ja pratat skandali.
Jas voopsto ne mislam deka vremeto i e pominato, (naprotiv mislam deka sega e vo najubavite godini). Na umetnik kako Karolina nemoze da pomine vremeto. KAROLINA E VRV NA NASATA POP SCENA! lubomorata e losa bolest :pos2:
Site dobro znaeme sto e i kolku vredi, no mora da se nade nekoj kako tebe pa da pluka po se sto e dobro. Tvojata kultura e na mnogu nisko nivo, pa zatoa upotrebuvas takvi zborovi za licnost so koja ne se poznavas! KAROLINA E KRALICA!Koja ljubomora sprema Karolina nemoj ziti sve Moze nekoja sponzorusa da i bide ljubomorna
Oва е доказ дека деталите околу приватниот живот на Каролина не ги кажува она, туку медиумите го прават тој публицитет, знаејќи дека вестите околу Каролина го интересираат читателот.Каролина во понеделник заминува за Сараево, каде што треба да снима две песни за новиот албум, кој треба да биде готов до март. Пејачката е позната по ставот дека нејзиниот приватен живот е само нејзин и не сака да го дели со јавноста. Па затоа и овојпат останува мистерија дали Анте ќе ужива во убавините на Скопје или само во својата сакана?!
Шшшшшш .... :icon_neutI hate her -.- Многу ми е антипатична :S
Може некој да ми го даде текстот од "Крај".
pa dobro neli e 175 cm ili jas sum greskaИскрено мислев дека е повисока и не толку слаба... Ама пак е многу убава... Шо не направи журка - не направи... Само НЕМИР ја испеа цел бар со неа......:smir:
Можно и толку да е , ама на ТВ изгледа како 190pa dobro neli e 175 cm ili jas sum greska