Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.
Инаку Иван ок си е тоа што го правите и имам само пофални зборови за вас. Сепак факт е дека неможе сите исто да мислиме и сите да бидеме задоволни, но немора на секоја забелешка арогантно да одговараш. Може културно да одговориш без ароганција. Критичари и "експерти" имало секогаш и ќе има, немора да се спушташ на исто такво ниво, сепак ти си јавна личност. Остај ти овде на форумов што префрлаат на се и сешто. И јас на почеток се нервирав но видов дека нема тоа ефект.

Ова го пишувам добронамерно без намера за провокација:smir:
Дефинитивно утре ќе ја мењам кабловската...ќе се префрлам на Телекабел...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Еј момци, дај доста само да се мрсело муда, се нешто нас не ни чини, се што се пробува добро да се направи/склопи од старт е окарактеризирано како лошо, се што се прави надвор ни е подобро од внатре, дај веќе мајкуму преќинете со глупиве забелешки, што народ ќе бевме упм. Па после зашто не ебеле ?? Е зашто де... ?!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај да прашам нешто...

Во вторникот Канал 5+ во Тетово не работеше како што треба,значи сецкаше! Дали е до кабловската која јас ја користам (Кејблтел) или пак имаше проблеми од централата???
До КејблТел е...Вчера бев во кафиќ каде што имаат кабловска од овие другиве, имаше 5+. Башка ги имаат и останатите програми што ги тргнаа овие скапаниве, така да мора да се мења.

Ја не само вторник, уште немам 5+.

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.

Инаку Иван ок си е тоа што го правите и имам само пофални зборови за вас. Сепак факт е дека неможе сите исто да мислиме и сите да бидеме задоволни, но немора на секоја забелешка арогантно да одговараш. Може културно да одговориш без ароганција. Критичари и "експерти" имало секогаш и ќе има, немора да се спушташ на исто такво ниво, сепак ти си јавна личност. Остај ти овде на форумов што префрлаат на се и сешто. И јас на почеток се нервирав но видов дека нема тоа ефект.

Ова го пишувам добронамерно без намера за провокација:smir:
Да се разбереме, јавноста на мојата работа, никако, ама баш никако никому не дозволува да ме навредува или да изнесува погрешни аргументи...критика да, критизерство без аргументи не!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Да се разбереме, јавноста на мојата работа, никако, ама баш никако никому не дозволува да ме навредува или да изнесува погрешни аргументи...критика да, критизерство без аргументи не!
Реално критиките не беа насочени дирекно кон тебе лично туку кон канал 5. Е сега треба да ти е јасно дека тука пишуваат и деца од 15 години па и нешто постари кој мислат дека се многу јаки затоа што се кријат позади монитор сигурни каде што неможе да им вратиш влице. Поентата ми е дека нетреба да се замараш со такви личности едноставно стави ги на игнор, со самото расправање и докажување на нив може да те стави на исто ниво со нив (каде на некои места така и ми изгледаше). И да не си јавна личност нетреба да те навредуваат но реалноста на нашата кулура е сосема друга и мислам дека тука живееш и дека тоа би требало да го знаеш. Можеби да читаш почесто во фан клубовите ќе ти стане јасно за какви личности станува збор (нормално не сите).

Поентата е кога се расправаш со "будала" некој од страна ако те гледа тешко може да процени кој е будалата. Ова метафорички го пишав да не ме сватиш погрешно.

Сепак од моја страна пак ќе кажам одлично работите и имате пофални зборови за сега и не дозволувајте со некои ситни и небитни постови да се замарате:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Абе памтам пред некој месец најавувавте champions league classic matches,па ако може да ни кажете дали ќе има до крајот на оваа сезона,или здравјде може догодина?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Абе се по список! сеа најдоа комбиниран пренос? идиоти!

акал?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Катастрофа ви е конбинираниов...... Ги губите фановите на екипите а добивате неутралци(ко дедо ми) ... У секој случај повеќе ГУБИТЕ от што добивате со ваков вид на пренос. Али вие си знаете .

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.826
Поени од реакции
5.636
море лигуши едни скапани... давајте ако давате фудбал... да ви Е**М се по список

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Кој е генијалецот на кого што му текна комбиниран пренос??

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Aбе, имате канал 5 ? Ја на телекабел тиња, црна слика за второ иам :S

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ова е катастрофа!!:tapp:
Поарно еден натпревар цел да го даваат,отколку 2 коминирани
Поглупа работа не можеле да смислат

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Aбе, имате канал 5 ? Ја на телекабел тиња, црна слика за второ иам :S
Море, златен нет. Да не е интернетот, тешко нас. Секој земал да пренесува па и тие се нафатиле. Видела жабата коњот се потковува па и таа ја кренала ногата. Мизерија!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Се среди кај мене, прво 5 мин ги немав, го пропуштив голот на Руни.

Kajgana Shop

На врв Bottom