S
Sagan
Гостин
На официјалната страна на Англовизија ги нема песните и изведувачите на тие со највисок коефициент. Како ги креираат табелите?Ако оди Еуфорија за Шведска тешко дека ќе има конкуренција песната...
На официјалната страна на Англовизија ги нема песните и изведувачите на тие со највисок коефициент. Како ги креираат табелите?Ако оди Еуфорија за Шведска тешко дека ќе има конкуренција песната...
Па неофицијални коефициенти се тие...Шведска ги презентираше песните пред 1 недела и официјалното избирање ќе биде на 10ти овој месец, ама песната на Лорен ја восхити цела Европа така да ништо чудно дека таа ќе биде избрана...Мене искрено ми е фаворит за оваа година ако оди таа песна.На официјалната страна на Англовизија ги нема песните и изведувачите на тие со највисок коефициент. Како ги креираат табелите?
Oh you....Ги преслушав Турската - не ми се допаѓа досадни се веќе, Италијаните - просечни, Бугарите - очајни, Ирска - Канаринци во лет, Германија - иде на геј карта, балада под просечна, Шведска - типична Евровизиска песна.
Ги очекувам Грците со нивниот мелос да пуштат добра песна и да победиме на Евровизија
Бидете реални од овие овде нашата песна е најубава. Да видиме другите земји што ќе избацат.
МРТВ треба пари да ми даде што им ја рекламирам Евровизија годинава. Мора гледаноста да се зголеми иначе ќе ја покачат таксата.Oh you....
Бога ми како ја изнафали Калиопи, треба процент да ти дадат и она и МРТВМРТВ треба пари да ми даде што им ја рекламирам Евровизија годинава. Мора гледаноста да се зголеми иначе ќе ја покачат таксата.
Нема веќе без пари ништо, нели гледаш по темиве брод брод важно ќе навивашБога ми како ја изнафали Калиопи, треба процент да ти дадат и она и МРТВ