С
сашенко
Гостин
озбилно ова?Ова е крај за Македонија.Ми се чини дека Калиопи брзо ќе ја испразни салата,посебно кога ќе врисне...Што најдовте...незнам!!!!????
озбилно ова?Ова е крај за Македонија.Ми се чини дека Калиопи брзо ќе ја испразни салата,посебно кога ќе врисне...Што најдовте...незнам!!!!????
Ме иритира начинот на кој ја избра песната како прво , а како второ кога МТВ го избра Тоше таа најмногу се бунеше епа сеа она оди на полош начин од Тоше ова е коа да си презентира некоја нејзина лична песна ако веќе ја презентира Македонија требаше и народот да се праша ко секоја годинаТолку многу ти е ќеф да си ја гледаш државата последна? Калиопи пред се ја претставува Македонија, твојата и моја земја и глупаво е да посакуваш да ја видиш Македонија на дното.
Народот и така не се замара веќе со Евросонг такада ова протоколарно беше Нека оди.. да видиме што ќе напраи, можеби вака е и подобро Народот (тинејџерките) ги бираат овие лигушиве што појма немаат од пеењеМе иритира начинот на кој ја избра песната како прво , а како второ кога МТВ го избра Тоше таа најмногу се бунеше епа сеа она оди на полош начин од Тоше ова е коа да си презентира некоја нејзина лична песна ако веќе ја презентира Македонија требаше и народот да се праша ко секоја година
Да вистина ДНК или останатите нубови од естрадата ќе си ги мереа со Нина Бадриќ и Жељко Јоксимовиќ.Ме иритира начинот на кој ја избра песната како прво , а како второ кога МТВ го избра Тоше таа најмногу се бунеше епа сеа она оди на полош начин од Тоше ова е коа да си презентира некоја нејзина лична песна ако веќе ја презентира Македонија требаше и народот да се праша ко секоја година
Македонија коефициент 100:1,
И што коефициент имаатИиииии... абе што е работата со оние две канаринки од Ирска???
Пак они
Искрено повеќе би успеале со нешто ново немој да мислиш дека Калиопи може да се мери со Жељко во никој случај! Кога јас би бил МТВ би пуштил нешто како ова и пак ќе кажам премногу се мисли дека нешто ќе направи Калиопи ама тешкоДа вистина ДНК или останатите нубови од естрадата ќе си ги мереа со Нина Бадриќ и Жељко Јоксимовиќ.
Абе шта да ти причам,жељко толку се пува и ќе го посерат на крај.Искрено повеќе би успеале со нешто ново немој да мислиш дека Калиопи може да се мери со Жељко во никој случај!
99.9 % победува Турција оваа година, ќе видите ..Македонија коефициент 100:1,
Ако оди Еуфорија за Шведска тешко дека ќе има конкуренција песната...99.9 % победува Турција оваа година, ќе видите ..