Таруно
Еким
- Член од
- 9 јуни 2010
- Мислења
- 2.610
- Поени од реакции
- 2.505
Хаххаха....Екстра си е Калиопи бе,ке победиме можеби со неа,две песни ке пее со тоа устиштето па белки една ке ја биде.Па оној Влатко што беше со тоа запек гласот не е ни пола од неа,реално сеа.
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:45 AM ---
Сподели порфавор.Инаку Калиопи незнам на кого му води инат ,прочитав што рекла во српски Свет и искрено не знам што и требаат вакви муабети ,само си ја поткопува подршката
* Уствари најдов, не мора
Kaliopi: Željko Joksimović mi nije konkurencija na Eurosongu!
Kaliopi Bukle tvrdi da je iznenađena odlukom makedonske nacionalne televizije da predstavlja Makedoniju na Evroviziji 2012. u Azerbejdžanu. "Odavno sam prestala da verujem da će se iko setiti da postojim. Iznenadila me je odluka da budem predstavnik Makedonije. Hvala bogu da su me izabrali, ali ne zbog mene, već zbog Makedonije. Kao umetnica sa velikim iskustvom, imaću odrešene ruke u izboru pesme. Moja reč će biti poslednja, ali ću maksimalno iskoristiti umetnički kapacitet svojih saradnika", kaže Kaliopi, i dodaje da ne razmišlja o plasmanu na najvećem evropskom muzičkom takmičenju: "Nije mi bitan plasman, već želim da se ljudi kad se pojavim na sceni zapitaju odakle je ova žena. Neću da budem opterećena plasmanom, već želim da budem slobodna kao ptica i da dam svoj maksimum."
Pevačica tvrdi da Željka Joksimovića, koji će predstavljati Srbiju, ne gleda kao konkurenciju. "Željko je moj veliki prijatelj, veoma ga cenim kao umetnika. Zato u njemu ne želim da vidim konkurenciju", poručuje Kaliopi.
И коментар на место:
“Kada nije uspela na lokalnom izboru u MK olajavala je i žiri i glasače da pojma nemaju šta je dobra pesma i da je za nju priča Evrovizija zauvek yavršena. Kad ono, rešili ljudi da joj ponude na dlanu ono što nije uspela kad se takmičila.“