Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се седнати некаде ќе им се плеснам на маса онака на кратко да помуабетам, малку да почне да менува бои и ќе си заминам... и онака толку било пишано со неа.

Bi sakala da imam hrabrost da go napravam ova :)
Sepak se nadevam deka nemam nikogas da se soocam so vakva situacija...
Navistina ne znam kako bi reagirala...

Pa ne bi sakala da se najdam vo vakva situacija.Neznam kako bi mozela da reagiram..moze da poludam,moze da se rasplacam a moze i da mu se isklestam vo lice,Zavisi kolku mi znaci taa osoba.

Во моментот нишо.. не му расипвам момент:pipi:ама после нормално ќе следи раскинување

На другар од клас му се има десено ова... ја вишол типката со БРАТУЧЕД МУ!! КАЈ НЕГО У МААЛО! Пази сеа... си бил овој на тренинг и симињање од бус ги глеа на клупа...на автобуската кај шо се симнал!!! И остај тоа шо здивел (али сепак братучед му е не се степале) уше братучед му да бил со неговите кај другар ми на гости па и заедно си иделе накај дома (кај другар ми дома) :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

4 сабајле, не можев да спијам. Му го грабнав тел. на дечко ми да го прошетам. Може не беше во живо, ама кога видов дека ги избришал моите слики и ставил нивни заеднички, буквално се шокирав. Се облеков, му земав цигара и си излегов среде ноќ.

Се имам најдено во ваква ситуација и сета среќа шо не бев затрескан како шо сум сега...Сега незнам шо би направил... ама воопшто не би било добро за гледање и се надевам дека нема да дојди до тоа... А тогаш...не и дадов до знаење дека сум бил таму или дека знам шо се десило...Кога ми се јави наредниот ден и реков девојко крај...не ме барај повеќе несакам да знам ништо и тоа е тоа... шо да правам мразам да се расправам освен ако не морам

Никад не би направила некоју сцену зашто се грозу од такви работе и не личи тој на мене.Само би дошла поздравила би се с'с њега а с'с цуру би се запознала и би си отишла.
Ама слабост пред њега никад нема да покажу.

И се развикав секако, пред сите... А на дечкото не му направив ништо пошо знаев дека она е крива... Ама сепак другиот ден ми беше криво што не го претепав, ако не друго, ке ја истурев нервозата :D

Ако ништо не прават нормално дека не би ни се ни бунел не би правел ништо.Секој има право да седи со кој сака.Не сум љубоморен тип,секогаш гледам да најдам позитивно во секоја ситуација.Љубомората само кажува колку си несигурен во себе и со личноста што си.

voopsto nisto
No sekako deka jas ke go storam istoto mozebi i na povulgaren nacin ednostavno da bideme1:1

Ако јадат пијаат пријатна вечера, или што и да е и толку. Си заминувам нема потреба од карања и препукувања, не гледам ама баш никаква причина понатаму да употребувам зборови за нешто што не вреди, или пак да одржувам барем за 5 минути (ете дури навредувам ако навредувам) контакт со некој што не вреди. Од тогаш па натаму, секоја секунда злато вреди, обиди се да ја стопиш :)

Незнам дали некој ке ми верува ама ич нема да се замарам. Баш ке и` речам иди со него радувај се не се замарам. Или може и во 3ка ке се стаиме. Најсериозен сум

3some time... A posle ocekuvam i ona da vozvrati, so drugarka ili jas ke si donesam nekoja druga ne e problem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom