Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ако се седнати некаде ќе им се плеснам на маса онака на кратко да помуабетам, малку да почне да менува бои и ќе си заминам... и онака толку било пишано со неа.
Bi sakala da imam hrabrost da go napravam ova :)
Sepak se nadevam deka nemam nikogas da se soocam so vakva situacija...
Navistina ne znam kako bi reagirala...
 
Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Pa ne bi sakala da se najdam vo vakva situacija.Neznam kako bi mozela da reagiram..moze da poludam,moze da se rasplacam a moze i da mu se isklestam vo lice,Zavisi kolku mi znaci taa osoba.
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Во моментот нишо.. не му расипвам момент:pipi:ама после нормално ќе следи раскинување
 

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
На другар од клас му се има десено ова... ја вишол типката со БРАТУЧЕД МУ!! КАЈ НЕГО У МААЛО! Пази сеа... си бил овој на тренинг и симињање од бус ги глеа на клупа...на автобуската кај шо се симнал!!! И остај тоа шо здивел (али сепак братучед му е не се степале) уше братучед му да бил со неговите кај другар ми на гости па и заедно си иделе накај дома (кај другар ми дома) :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
 
Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
4 сабајле, не можев да спијам. Му го грабнав тел. на дечко ми да го прошетам. Може не беше во живо, ама кога видов дека ги избришал моите слики и ставил нивни заеднички, буквално се шокирав. Се облеков, му земав цигара и си излегов среде ноќ.
 

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Се имам најдено во ваква ситуација и сета среќа шо не бев затрескан како шо сум сега...Сега незнам шо би направил... ама воопшто не би било добро за гледање и се надевам дека нема да дојди до тоа... А тогаш...не и дадов до знаење дека сум бил таму или дека знам шо се десило...Кога ми се јави наредниот ден и реков девојко крај...не ме барај повеќе несакам да знам ништо и тоа е тоа... шо да правам мразам да се расправам освен ако не морам
 
Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Никад не би направила некоју сцену зашто се грозу од такви работе и не личи тој на мене.Само би дошла поздравила би се с'с њега а с'с цуру би се запознала и би си отишла.
Ама слабост пред њега никад нема да покажу.
 
Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
И се развикав секако, пред сите... А на дечкото не му направив ништо пошо знаев дека она е крива... Ама сепак другиот ден ми беше криво што не го претепав, ако не друго, ке ја истурев нервозата :D
 
S

Stef Bachatero

Гостин
Ако ништо не прават нормално дека не би ни се ни бунел не би правел ништо.Секој има право да седи со кој сака.Не сум љубоморен тип,секогаш гледам да најдам позитивно во секоја ситуација.Љубомората само кажува колку си несигурен во себе и со личноста што си.
 
Член од
6 август 2012
Мислења
123
Поени од реакции
39
voopsto nisto
No sekako deka jas ke go storam istoto mozebi i na povulgaren nacin ednostavno da bideme1:1
 

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.612
Поени од реакции
31.819
Ако јадат пијаат пријатна вечера, или што и да е и толку. Си заминувам нема потреба од карања и препукувања, не гледам ама баш никаква причина понатаму да употребувам зборови за нешто што не вреди, или пак да одржувам барем за 5 минути (ете дури навредувам ако навредувам) контакт со некој што не вреди. Од тогаш па натаму, секоја секунда злато вреди, обиди се да ја стопиш :)
 

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.544
Поени од реакции
5.855
Незнам дали некој ке ми верува ама ич нема да се замарам. Баш ке и` речам иди со него радувај се не се замарам. Или може и во 3ка ке се стаиме. Најсериозен сум
 
F

FARANG

Гостин
3some time... A posle ocekuvam i ona da vozvrati, so drugarka ili jas ke si donesam nekoja druga ne e problem
 

Kajgana Shop

На врв Bottom