Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Хмммм јас би полудел:vozbud::vozbud::vozbud: А Вие ???

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
И јас би полудела ама нема да покажам пред нив дека полудувам, ке се правам дека ми е сеедно:vozbud:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Direktno nokaut...se zezam bi zavrsilo rabota edno samarce, za koe cel grad ke mu sesmeee....a najmnogu drugarite...:nesvest:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Direktno nokaut...se zezam bi zavrsilo rabota edno samarce, za koe cel grad ke mu sesmeee....a najmnogu drugarite...:nesvest:
Да бе, тој те изварал, ти ќе му мавниш шамар и него цел град ќе му се смее, а другарите ќе го дупнет од заебавање и тој од дома не ќе излезит. Мооооожит, уживај.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нема да реагирам. Едноставно некои луѓе по таква работа за мене не постојат. Нема назад, нема извини нема ништо..... Толку.

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
може ке ја тестирам неа,:) Ке идам до крај да видам колку она била спремна да иде, и да видам колку сум бил јас глуп што не сум сватил цело време
најверојатно ке ја прашам, а сакаш да пробаме во тројка?
ц ц ..моментална инспирација...и ова е добро, али незнам дали така би изреагирал, тоа пак ке ми го сруши цел свет пред мене. особено ако ми даде потврден одговор :)
попосле ке пробам пак да се произјаснам на темава. Мислам дека никој од нас не може да ја знае реакција..доколку претходно не ја имал.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Ако е девојка, нејсе, нек си ебе матер...Ама ако е жена, бога ми ќе има ракоплескање и слични заебанции...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ќе ја прашам искрено, дали е вистина...ако е, торбите и пут по нозе....она не јас!!!!!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ма ич не ми чуе бе, на дечкото ќе му честитам , а на неа, етикета шетај дрољо, не е последна мајке му:tapp:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Јас би отишол да се поздравам!
нели, некултурно е туку така да ги одминеш:)!
Иначе не би удрил никого, нејзин е изборот, ништо нема да ја терам со сила!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако се седнати некаде ќе им се плеснам на маса онака на кратко да помуабетам, малку да почне да менува бои и ќе си заминам... и онака толку било пишано со неа.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Само за машките е темава?
Ако го видам дечко ми со друга најверојатно ќе направам некаква мала сцена и ќе го отерам. и толку:)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ke i recam ebi se pred mene so nego, a posle ke ja izebam ko zaddnja drolja i ke ja otkacam.

Kajgana Shop

На врв Bottom