Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Бидиков има нова слика од Драга Кајгана, само сеуште не ја споделил на форум :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Постара жена која ги слуша проблемите/новостите на други :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како стара баба... шо нема попаметна работа туку ги слуша и памти проблемите на остатокот од екипата :)

E

elena.

Гостин
Гледам погоре расправии за како може да сме замислувале нешто што е виртуелно. И „Драга Кајгана...“ било глупости. Епа јас тука комплетно не се согласувам. Јас „Драга Кајгана...“ ја користам како дневник. А пишувањето дневник е здраво. Од кога сето тоа добро, лошо, или какво и да е што ми се случило денес ќе го исфрлам од мене (т.е. ќе го напишам) се чувствувам многу подобро. Тоа е метод што јас го користам. Некои викаат, се дерат, кршат, други го чуваат во себе, а јас едноставно...го пишувам. Како и многу други. А дека темава е глупости...па сметам дека има и многу поглупи теми кои постојат и никoму ништо. Мене оваа баш ми е забавна. И извинете за долгиот offtopic, ама јас овоа морав да си го кажам :)

ontopic:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Па искрено стара е неполни 6 години...небива ни ко тетка ни ко стара баба..ја ја замислуам ко мало бебе...шо ние му зборуеме(пишуеме) се и сешто а тоа не дупи у фаца и не ни враќа..

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Теткица која со секое ново напишано мислење станува подебела и подебела и кога на крај ке пукне остава потомство кое завршува на ист начин, и се така...дури постои форумов.
Теткица што ја користиме за да се пожалиме колку ни било ужасно или да се пофалиме колку големи ѕверови сме биле што сме направиле нешто мислејќи дека некој друг ке прочита и ке си помисли: вау каков тип/ка е овој еј!!! :vozbud: Или едноставно кога ни е досадно да изиграваме мудреци (како јас сега), за да на крај сфатиме дека уствари ноубади гивз а шит за тоа каков ден ти си имал. Ама ако, важно тебе ти е полесно :toe:
Може да се дефинира и како еден вид на ќенеф во кој сите се олеснуваме, ама тоа би било навреда! :smir:

M

MacedoniaGirl

Гостин
Никако, не сум дојдена до тој степен да замислувам нешто што е виртуелно :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom