На вруќиниве што бараат често мењање на страна на перницата и барање на “поладната’’, и на кои не знаеш дали да си покриен или откриен спијам немирно.
Зиме кога ќе наврам на мене два јоргана и ќебе и да сакам нема кај да мрдам.
Скоро секогаш се будам без покривач а како помала знаев да се разбудам и на подот.Сега зависи од расположението,кога сум смирена и задоволна мирно спијам,ама ако сум нервозна,или не спијам воопшто или го тероризирам креветот.
Може трета опција „рингишпил-like“?
Епа тоа е мојот избор.
Не, сериозно, никогаш не сум каде што заспивам, или на подот, или на некое сосема трето место.
И креветот е хаос, пола саат треба да ги местам чаршафите. :nesvest:
Јас не би се класирал како размрдано.. пошо ако на скала 1 - 10 размрдано е 2 ја би бил негде околу 18-20..се дешавало и креветот да не е во положбата каде што сум го остаил, за чаршафи перници и слично да не правиме муабет.
мн сум мирна кога спијам можам буквално да се развудам у истата положба во која сум заспала..... тоа е најверојатно што сум мн жива и темпераментна преку ден па се изморувам и после спијам како јагне
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.