Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Фудбалер не ми е рамен кога ми жежи или кога не ми е погоден креветот..( обично на кауч заспивам на земја се будам....) а кога ми е ладно не мрднувам ни со малиот ножен прст:smir:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Фудбалер не ми е рамен кога ми жежи или кога не ми е погоден креветот..( обично на кауч заспивам на земја се будам....) а кога ми е ладно не мрднувам ни со малиот ножен прст:smir:
сејм лајк дис!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Зависи колку сум уморна кога ќе си легнам.

S

stereo m'c

Гостин
ХУХУ спијам многу мирно ама многу многу мирно се дешава некад перницата да ми падне на земја али многу ретко

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.113
Најверојатно спротивно од мирно...али никогаш не сум се видел како спијам :)(треба едно камерче да поставам )

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Скоро три години премногу немирно и тешко спиење:jaj:
Претпоставувам дека животот ми е еден вид мачење па се манифестира и на спиењето.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Оооо јас навечер во една соба легнувам а насабајле во друга се будам. Многу немирно спијам освен ако не сум ептен изморен па како легнам, така да станам.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Како спијам...Интерсно прашање..Секако:pos2::pos2:,сепак што знам..Кога се будам не знам каде сум..на подот или на спротивна страна од креветот..xD

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Најмногу зависи од тоа шо сонувам..сешто може да се случи и никогаш не ми е исто спиењето дури може и да се разбудам да направам нешто и пак да си легнам и после да не бидам свесен дека нешто се случило!:toe:

К

Кики.

Гостин
како ке легнам така ке станам освен ако не ми е жешко или сл.:toe:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ептен немирно спијам.. Секое сабајле чаршавот е изваден од душекот, и јорганот (и некогаш перницата) меѓу нозе :))

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Мирно спијам... Кога не ме фаќа сон може да се размрдувам ама штом еднаш заспиам, после не само мирно што спијам, туку и тешко да ме разбудиш. :P

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
немирно спијам и кај шо ми е голема косава на сабајле ко ураган да ме имат фатено xD

Ами ако ја имам мието вечерта сабајлето освен пегна ништо нема да ја исправи

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
хаха јас досега се немам разбудено на таа страна кај што сум легнал, понекогаш и на под се будам или завиткан во чаршаф до гуша и неможам да мрднам

Kajgana Shop

На врв Bottom