мислењево било пред скоро цела година и се чудам колку сум се сменила...значи за 10 години рековме...една ќерка, евентуално две, паметни и убави на мене секако ќе имам работа што ја сакам, поврзана со пишување, само книги да пишувам не можам пошо кај нас од тоа аир нема, ама нешо новинарка ово оно може...сеуште сакам мала кола (мини морис или така нешо) и сакам куче, може и две, за да не ги мислам за парење ...мама може да живее со мене, евентуално да си живее со тета па да им идам стално на гости, да се дружиме пошто се кул жените... сеуште сакам во Скопје да живеам во не многу голем стан (сакам без врати, ама чим има деца нема смисла да слушаат све и свашта ) со љубовта...и да бидеме хепи форевр...doti4nata напиша:toas kje imam 26godini taka da ne se gleam bas so maz i deca
kje bidam ili vo skopje,belgrad ili praga...kje ziveam so majka mi vo edniot,a drugiot stan kje go idavam i kje bezdelnicam kje si imam mala kola i kje se vozakam niz grad so muzice pusteno i kje si uzivkam a posto planiram da idam na filoloski moze i da predavam negde i da maltertiram deca