Како се гледате себеси во иднина?

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
За 10 години ке бидам дипл.инж. по хемија и ќе работам како менаџер на лабораторијата во "TITAN":eek:jea:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
После 10год. се гледам како човек со завршен правен факултет, магистратура и постдипломски... :):)

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Se gledam so bel mantil na mene :) kaj so cepkam niz otvorenoto telo na nekoj covek i spasuvam zivotiiiii. Uh daj boze da uspeam!

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
posle 10 godini .. tezok alkoholicar !!!!!! najverojatno :) :) :)

J

JohnnyMass

Гостин
после 10 години се гледам како штотуку запослен млад човек кој мечтае за својата татковина...

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
future plans.......dobro be, a so praime ako ve akne kola ili sleper?!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
filip_sk напиша:
future plans.......dobro be, a so praime ako ve akne kola ili sleper?!
Филипче ми фалеа твоите сарказми :)
Иначе за 10 год , успешна и среќна би сакала да сум .
Елите да е ланец на клиники , да имам супер манагер покрај мене , на кој ке можам да се наслонам во секоја ситуација .
И пак трубам , здравје само, што е мое ќе си дој.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
После 10 години се гледам како закоравен чича што плеша Chess master tournament у жена парк со останатите чичиња,да и табла не е на одмет :)

N

n/a

Гостин
Pred deset godini...si imav zacrtano deka za deset od togas...ke bidam milioner,deka ke imam svoja kompanija so ispostavi vo sekoja edna od balkanskite metropoli,i deka ke proizveduvam i trguvam,barabar edno so drugo :pos2:
Pa jebi ga...uste ne sum!:toe:
U megju vreme nauciv deka nekoi raboti...i pokraj zelbata i silniot elan i ne odat taka brzo...pa sum skoncentriran uglavnom na rabota a ne na efektite koi sto proizleguvaat od nea!:pos2:
Isto nauciv...da planiram detalno za denot,da napravam lista na zadaci sto mora da se zavrsat u narednata nedela i mesec...
I da imam best wishes za slednata godina dena...
Da se preoptovaruvas so toa sto ke bide posle deset godini...hehehe...e malku neseriozno...
Imam jas svoi high hopes...ama ima vreme i mnogu nesta sto treba da se zavrsat...za da moze da bidat stiklirani kako realizirani!
p.s Ono sto hoces drugi da ne saznaju...cuti prvo sam!:zver:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Успешна во она што ќе го работам...
Сеуште ќе шетам низ Европа...
...здравје па се друго ќе си дојде...

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
се гледам како дел од една успешна екипа во некоја добра радиостаница!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Стара окапана фрустрирана кокошка:)
Се гледам како успешна жена со кариера,па зошто да не и семејство.Зошто да не и крстарење по светот:)
А сега моментално се гледам на Копакабана како манијачам на тоа коктелите.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
nemam bas razmisluvano, ama sakam da imam semejstvo, deca, zena, i pristojna plata za da mozeme da preziveeme

Kajgana Shop

На врв Bottom