S
Sheldon Cooper
Гостин
Најубаво сам Ме нервираат ситници на пр. кога некој мљацка и се вадам од такт, подобро ми е у мир и тишина да јадам.
Па зависи, зашто на пример не сакам да јадам со цело семејство... ја би гласала со друштво, значи не јадеш сам имаш уште еден со тебеЗначи со семејството,пошто брат ти е сепак дел од семејството
Е ова мене не ми е јасно. Не оти не сакам да јадам кога гледам некој филм или серија но не можам. Додека јадам не можам да се сконцетрирам на филмот и пола филм не сум го сватил.sam a i pretezno koga jadam sakam da gledam nekoja serija
Па добро во право си затоа што во тој случај си повеќе со главата доле,односно повеќе зјапаш во чинија одколку во монитор или екран,но затоа сериите и филмовите и те како одат со порција чипс или пуканки ја ти гарантирам дека така нема да се изгубиш,ќе останеш доследен на содржината од филмот до самиот крај,дури и концентрацијата ќе ти биде поголемаЕ ова мене не ми е јасно. Не оти не сакам да јадам кога гледам некој филм или серија но не можам. Додека јадам не можам да се сконцетрирам на филмот и пола филм не сум го сватил.