Како преферирате да јадете?

Како преферирате да јадете...?

• Сами

Гласови: 64 65,3%
  • Во друштво

Гласови: 18 18,4%
  • Со семејството

Гласови: 16 16,3%

• Вкупно гласачи
    98
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Значи со семејството,пошто брат ти е сепак дел од семејството:)
Па зависи, зашто на пример не сакам да јадам со цело семејство... ја би гласала со друштво, значи не јадеш сам имаш уште еден со тебе

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Коа јадам сам се прејадувам,коа јадам со фамилија само погледнам мајка ми она така ми даде кос бочен агол со белката од окото онака нутриционистички тврдо "ПРЕСТАНИИИИ" а коа сум со друштво сум најрелаксиран да јадам но ако некој ја држи истата пасија ко мене спрема истото јадење но никогаш не прејадувам :D

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Сам нормално .
Кога јадам сам ја оставам културата настрана и уживам.
Јадам како сакам, колку сакам, што сакам и никој нема нешто да ми рече :)

Сликовито ..

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.923
сам е најубаво можам на раат да јадам и ќе бидам сит,а ако е со друштво ќе се прејадам бидејќи кога јадам и истовреме муабет си правам ќе изгубам чувство на време и ситост;):)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Кога сум сама не ми текнува да јадам. Обично чекам некој да ми праи друштво или отвори апетит за да не јадам сама :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сама фала Богу. Ако јадам со мајка ми или баба ми, тоа нема да биде јадење. Пола саат ќе ми отиде во „Не, нејќам“, затоа што ќе ме прашуваат „Сакаш ова?“, „А ова?“, иако веќе сум си извадила да јадам и очигледно е дека ништо друго нејќам.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
искрено секогаш различно ... ! на ручек скоро секогаш со семејството сум ... а сам секогаш јадам коа нема никој дома .. ! :D ( А ептен ми се јаде многу ) :D :свиркам: а со друштвото шо знам .. на пример коа испаѓаме навечер после пред да си одиме седнувамее некаде .. ! :D :vozbud:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.373
Претежно во друштво. Moжам да јадам со сите но не и со татко ми. Мљацка ненормално и цело време бара нешто да му донесат (вода,сол,лажица,леб,кормид). Кога јадам со него многу се нервирам и затоа избегнувам да јадам со него :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.373
sam a i pretezno koga jadam sakam da gledam nekoja serija :)
Е ова мене не ми е јасно. Не оти не сакам да јадам кога гледам некој филм или серија но не можам. Додека јадам не можам да се сконцетрирам на филмот и пола филм не сум го сватил.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Сам на маса ми е најубаво. Ќе се распостелам, се' од фрижидер е тука (посебно за доручек) и навали народе ! :D

- Мир, тишина и полн стомак.

Член од
17 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
22
Е ова мене не ми е јасно. Не оти не сакам да јадам кога гледам некој филм или серија но не можам. Додека јадам не можам да се сконцетрирам на филмот и пола филм не сум го сватил.
Па добро во право си затоа што во тој случај си повеќе со главата доле,односно повеќе зјапаш во чинија одколку во монитор или екран,но затоа сериите и филмовите и те како одат со порција чипс или пуканки ја ти гарантирам дека така нема да се изгубиш,ќе останеш доследен на содржината од филмот до самиот крај,дури и концентрацијата ќе ти биде поголема:)

Kajgana Shop

На врв Bottom