Drama Queen
Sky Catcher
- Член од
- 2 септември 2007
- Мислења
- 1.739
- Поени од реакции
- 65
Со оглед на тоа што сум отворена и дружељубива,сакам да се смеам и вртам муабети со секој луѓето ме мислат за позитивна личност,добра и зборлива (во позитивна смисла).Тоа е зошто кога сум во контакт со непознати сакам да оставам добар впечаток а таков можам да стекнам само ако се чувствувам слободна да кажам се што ќе ми дојде,да прашувам и анализирам луѓе на мој начин.Е сега кој како прифаќа...има луѓе кој ја прифаќаат мојата комуникативност и се вклопуваат во разговорот со мене.Таквите велат дека сум ведра,комуникативна ама знам добро да се прикријам ако несакам некој да дознае повеќе за мене и пак да останам нормална и да не молчам.Знам да се испонашам и јазикот да ми биде побрз од разумот,тоа им смета а понекогаш и поминуваат преку тоа.А за оние кои не сакаат зборливи особи туку би да уживаат во тишината на некој разговор сум досадна,сакам да се истакнам пред некој,а со таквите и јас самата нејќам да комуницирам,едноставно несакам ситуација седам на кафе или било каде и вадам зборови од уста.Ме убива тишината...fiksna: