Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Со оглед на тоа што сум отворена и дружељубива,сакам да се смеам и вртам муабети со секој луѓето ме мислат за позитивна личност,добра и зборлива (во позитивна смисла).Тоа е зошто кога сум во контакт со непознати сакам да оставам добар впечаток а таков можам да стекнам само ако се чувствувам слободна да кажам се што ќе ми дојде,да прашувам и анализирам луѓе на мој начин.Е сега кој како прифаќа...има луѓе кој ја прифаќаат мојата комуникативност и се вклопуваат во разговорот со мене.Таквите велат дека сум ведра,комуникативна ама знам добро да се прикријам ако несакам некој да дознае повеќе за мене и пак да останам нормална и да не молчам.Знам да се испонашам и јазикот да ми биде побрз од разумот,тоа им смета а понекогаш и поминуваат преку тоа.А за оние кои не сакаат зборливи особи туку би да уживаат во тишината на некој разговор сум досадна,сакам да се истакнам пред некој,а со таквите и јас самата нејќам да комуницирам,едноставно несакам ситуација седам на кафе или било каде и вадам зборови од уста.Ме убива тишината...fiksna:

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Уууф лошо. Често знаат да ми кажат колку лоша слика имале за мене пред да ме запознаат сум била „мало дигнато,намрштено мислиш ќе те истепа“. Дури, девојка со која чекав порано автобус и рекла на другарка ми дека сум била страшна и како можела да се дружи со мене“. БОГ ДА ЧУВА,па кој се смее во 7 наутро бе.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Најубав,најпаметен,најдуховит,најзгоден,најдобро облечен,најбоље фризура,умее со девојки....Знам еден ваков:pos2: У кој свет си живее само незнам. А иначе за мене...Абе до сеа не ми кажале нешо лошо ама има 100% само нејќат да ми кажат.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
За каков ме сметаат??? Нивна работа. Јас сум она што сум. А за каков ми кажале дека ме сметаат? Тоа е друга работа. Па најчесто викаат дека сум затворен, што до некаде и држи нивниот “комплимент’’. Да, сум затворен но и се трудам што помалку да бидам, знам дека е малку негативна таа особина.

E

`EsCaPe`

Гостин
Е не знам за каква ме сметаат , тоа треба да се прашаат другите..Сепак јас мислам дека ме сметаат за спротивно од она што сум ..Т.е ме сметаат за дигната и слично , дека слабо комуницирам со луѓе , а тоа е од проста причина дека сум срамежлива , и тоа многу ..И веднаш се добива погрешен впечаток ..

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
повеќето ме гледаат како откачена личност(што е точно до некаде)како дигната личност(што е најмалку точно)некои ме гледаат како лоша личност и после тоа кога ќе ме запознаат го кажуваат спротивното,некои се десило да ми речат дека ширам негативна енергија но тоа не е точно може тој ден не сум била расположена јас искрено секогаш сум си насмеана:toe:поздрав

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Веројатно изгледам во нивни очи,онака како што тие сакаат да ме гледаат, можеби сосем спротивно од она што сум,ама јас сум си таа што сум и тоа е тоа.Во секој случај како сакаат така нека ме гледаат воопшто и не ми смета,секако за некои ке бидам супер,за некои не!

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Најискраено, баш ме интересира како други луѓе ме гледаат. Знам блиските како ме гледаат, затоа што нивните дела говорат доволно, но оние подалечните познаници, или дури непознаници појма немам како би ме гледале. А баш ме интересира...секогаш е забавно да дознаеш нешто ново за себе. Посебно кога дечко ми ми кажа дека пред да се запознаеме како што треба мислел дека сум најарогантната цура во средно! :pos2:
Сепак туѓото мислење не ми влијае многу. Како и погоре пишано, не може човек со сите да е добар и близок...така да тоа е тоа.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Или многу ме сакаат или ме мразат, зависи од карактерот на гледачите.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тешко прашање.

Не знам веројатно изгледам срамежлива,ќутлива,весела и насмеана.
Што знам,лошо е човек сам за себе да кажува како го гледаат другите.
Тие што се ок со мене имаат една претстава,тие што не ме поднесуваат,друга претстава.

Вистинската јас,она што сум,ни јас не го знам.
А можеби го знам,ама го игнорирам.
Комплицирано е.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Неам појма, не сум им во macula lutea...

И зависи кои се „другите“, и какви се нивните ставови.. Веројатно на некоја рандом баба што првпат ме гледа, и изглеам на наркоманка, али коа ќе ме сопре за да и помогнам со ќесите од пазар, или за да и станам у автобус (да, секојдневно налетувам на вакви рандом баби), гледа дека уствари сум добро воспитано детенце :pipi:

А од тоа што ми кажале, блиските ме гледаат како пацифист што увек сака да им помогне на другите, човек на кој што можат да му се доверат за се‘ и кој има решение за сечии проблеми (не за џабе сум „личен психијатар“ на многу луѓе, од кои некои ми се имаат доверувано и при прво гледање.. :/ ) :)

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Асоцијален тип од тешка категорија here.
Па вие проценете како изгледам.:smir:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
ммм Сите ми рекле дека мислеле дека сум постара ама нема везе тоа.. Битно ако не сите 90% од луѓето со кои што сум правела муабет на темава ми рекле дека мислеле дека сум тешка шмизла.. Незнам зашо :toe:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Боцкав, намуртен, асоцијален.:pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Зависи во чии очи. Едно е сигурно - чудна, па сега некои вадат впечаток дека сум премногу сериозна и замислена, како да не сум во реалноста, а други ми имаат кажано дека се` сфаќам на зафрканција, затоа што во добро друштво можам да се смеам премногу...
Првите се во право, со вторите едноставно сум се издувувала од мојата прва состојба.

Kajgana Shop

На врв Bottom