Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Па што знам мислат дека сум покварена, препотентна и личност која не се дружи со сите...а јас сум се само ова НЕ

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Pa sigurno sekoj razlicno me procenuva:toe:. I do nekade, ne mi e mnogu vazno sto ke kazat ili pomislat pogolem del od niv(lugeto). :wink:

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Зависи од луѓето. Пошо денес ги има секакви и клошар и принц на бел коњ си :pos2: Важно е добро да те гледаат тие што ги сакаш, а за другите ич да не се секираш

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Znam otprilika deka drugite sekogas im zaviduvaat na podobrite od niv, toa mnogumi preci...ne znam tocno sto mislata, osven ako mi kazat, obicno toa se najbliskite, mi imaat receno: ne letaj vo oblaci, vo koj film si vlegla, jas ednostavno sum crzzyyyyy:toe::pos2:

J

Johnny Stulic

Гостин
Под овие другите подразбирам личности што не ме познаваат лично,прв пат ме виделе,кренал некој до мене рака со нив и слични на нив

За нив мислам дека изгледам како некој кој не бара до прва брачна ноќ,секогаш расположен за туркање шкода без акумулатор,има 5 денари во мобилниот да свикаат такси,одам во ист правец со колата,допуцувам топки до игралиште,имам 4 пакла цигари во мене со еден збор би рекол наивно.

За оние поблиските пријатели оставам на нив

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Ko dzanak,bidejki siroki pantaloni do kolena spusteni ne e nekoja normalna pojava vo makedonija denes....ali me zabole kako ljuge koi ne gi znam me gledaat 4udno....ako prijatelite me gledaat ko prijatel,toa mi e dovolno...

Член од
31 март 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
1.931
немам се запрашано за оваа тема

навистина не знам:toe:

trickster

Remember the name …
Член од
19 август 2007
Мислења
452
Поени од реакции
14
Што знам никад не сум размислувал ама мислам дека првот впечаток што го добиваат лугето кога ке ме видат не е баш сјаен ...

Член од
3 септември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
stv mn interesna tema...vo ocite na drugite pa neznam...moite drugari site znaat deka onaka sum mn komunikativna licnost, ama koga sum so nekoi novi sum potivka dodeka ne gi zapoznaam...so znam mozda na prv pogled ne izgleam neso posebno se dodeka ne me zapoznaeme podobro...posle e se ok...a za dignata ne sum nekoja i ladna...

Kajgana Shop

На врв Bottom