Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.200
хмм.. друштвен,искрен,добар другар, доста срамежлив, и така натаму...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Like a hippie freak.
A не знам оти така,ја сум си само задоволен од животот,ништо повеќе.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Пред да ме запознаат мислат дека сум тивка, повлечена и срамежлива, а потоа голем заебант..(барем така ми имаат кажано). Во суштина многу сум поразлична од она што некои го забележуваат само што незнам да го покажам на никој можен начин.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Пред неодамна добив изјава : Прв поглед ДИГНАТ ПРЕПОТЕНТЕН КУРНАС (да не речам) , Втор поглед: ДА ГО РУЧКАШ:back: :smir:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Романтична,позитивна,тактична,неутрална,секогаш размислува со ладна глава....у принцип најчесто што ми кажуваат е дека секогаш успевам да ги расположам тие околу мене :pipi:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Изгледам како ја шо сакам.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Pa vo ocite na onie so gi sakam i pocituvam znam deka imam dobar vpecatok ostaveno,skoro site so gi znam licno i so imale prilika so mene da sedat znaat deka sum mnogu sentimentalna i iskrena osoba pa radi toa i gi imam prijatelite odamna,me cenat i me pocituvaat tuka se za mene sekogas koga mi trebaat a isto i jas...inace ima i takvi koi ne me cenat,zasto se glupi i zavidlivi luge,no 90% od niv bajagi se pokajale radi toa sto me zaebale poso odkako me izgubile svatile sto imale...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па неможам сам да кажам како им изгледам на другите но повеќете за мене велат на прв поглед дека сум мирен, прибран, без луди идеи. Се на се досаден. Но потоа кога ке ме запознале сум бил малце луд, секогаш за муабет спремен.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
EMOvka....toa e od prva i bese porano vo srednoto ili rokerka...sega veke me smetaat za licnost so moze da gi nasmee so nekoja istropana glupost, licnost za sovet i valjda taka jas se osekam vo ocite na drugite

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Перфекција, бог. Уствари не, изгледам како победник на ОТ. :icon_cool

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Појма немам... најверојатно изгледам „изфлимнан“.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Изгледам луд.

Сакаат да понекогаш да кажат некој сеир за мене, но во суштина знаат дека знам многу да изненадам, знаат дека можам многу да направам.

Kajgana Shop

На врв Bottom