Како до најјаките девојки?

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
divine напиша:
Мило ми е, иако и да е најважна работа некому сексот немам против ... само, секс за пари?:lud: Е тоа не ми оди ич:)
за квалитетно и искусно парче и ја би платил.
муабетот небеше само за курви

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
gOJDO напиша:
за квалитетно и искусно парче и ја би платил.
муабетот небеше само за курви
Да, ама и частењето што го пишав е еден вид плаќање ... само одоколу:icon_lol:
А за квалитетно парче ... што знам, ај да не се мешам повеќе:)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
divine напиша:
Мило ми е, иако и да е најважна работа некому сексот немам против ... само, секс за пари?:lud: Е тоа не ми оди ич:)
Епа тоа ти е трагедијата на денешницата..мажите се подготвени да се понижат себеси до тој степен да мора да плаќаат да бидат со некоја а жените пак па да ги прифатат тие пари...А најчесто јака пичка денес е еднакво со девојка коа што бара кеш..лично јас знам девојка што изгледа 10 пати полошо од мене али пак бара пари за секс( не директно туку си бара богат чиче) и таа цура за машките е јака цура пошто немаат кеш да ја платат...само што има една друга работа-најјаките цури кои што се комплетни во секој поглед (тука ја ставам дефинитивно Дивајн пошто ја запознав а и секако си се ставам себе зошто така гледам јас на себе а и тие околу мене ) не треба кеш за да имаш секс со нив ,но затоа треба да ги сакаш...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Dani^^^ напиша:
...само што има една друга работа-најјаките цури кои што се комплетни во секој поглед (тука ја ставам дефинитивно Дивајн пошто ја запознав а и секако си се ставам себе зошто така гледам јас на себе а и тие околу мене ) не треба кеш за да имаш секс со нив ,но затоа треба да ги сакаш...
Прибидејќи се малку што го почитуваат тоа, ќе скокаат на спонзоруши ... барем нема да трошат време и памет, плати па клати и ајт ... :)

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
divine напиша:
Да, ама и частењето што го пишав е еден вид плаќање ... само одоколу:icon_lol:
А за квалитетно парче ... што знам, ај да не се мешам повеќе:)
како да не се мешаш?
коа се збори парче, девојката се поистоветува со стока...

Dani^^^ напиша:
само што има една друга работа-најјаките цури кои што се комплетни во секој поглед (тука ја ставам дефинитивно Дивајн пошто ја запознав а и секако си се ставам себе зошто така гледам јас на себе а и тие околу мене ) не треба кеш за да имаш секс со нив ,но затоа треба да ги сакаш...
ако е ова точно, јас јавно изјавувам
Дивајн, јас тебе те сакам

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
gOJDO напиша:
како да не се мешаш?

Ти кажа парче, за тебе се стоки онда ...

Не е само до зборот Те сакам, голем си ќе ме сватиш:)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
gOJDO напиша:
како да не се мешаш?

И треба-девојката е топ...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
divine напиша:
Зошто? Па веќе ти кажав ... затоа што би ебел нон стоп без пари.
Сакаш да кажеш дека е доволно да си млад, симпатичен итн. за да можеш да ја ебеш која сакаш или да ебеш генерално?
Не е да ебеш колку да ебеш што ќе ти се падне, туку да го ебеш она што е посебно и квалитетно, а такво не се наоѓа лесно.

Не ми го свати муабетот. Што ќе ти е девојката ако знаеш дека ти прави што ти текне само затоа што си ја прошетал низ град со јака кола, си ја частел цела вечер луксузни јадења, пиења итн, или па си и платил кеш ако е курва? Не мислев општо што ќе ти е тебе девојка или мене машко, а машките горе - долу ги познавам доволно:)
Не сум јас виновен што работите се така наместени и што најубавите девојки се водат од тој принцип.
Јас барав решение за конкретниот проблем, не да ми зборите како случајно има и некоја надвор од тие кругови што може исто да се смета за добра риба.
И што со неа? Мажена е, има дечко, сака да го излаже дечкото? Ти би го излажала дечкото? не? и да прифатиме дека си јака девојка, недостапна си.
Или ај не, ај да кажеме, како да ги легнеме или превземеме оние убави девојки кои се веќе во сериозна врска или брак?
Може да се прошири темава и тоа да го внесеме во неа. Несомнено има многу убави мажени девојки.

Во овој случај јасно ми е што е целиот муабет. За таквите како тебе има шанси, воопшто не негирам ... повеќето веќе кажаа, секој си има цена ... само колку вреди таа цена, секој посебно ќе си одлучи, јасно:) :wink:
А што ако инвестицијата која треба да ја поднесеш во облик на време, емоции, здравје, ангажман и слично потребни да се одржи некоја врска е поголема и помалку задоволувачка од она што ти го велиш плаќање за секс?

gOJDO напиша:
(K1 X убавина) + (K2 X интелегенција) + (K3 X карактер) + (K4 X образование) + (K5 X способност) + (K6 X имотна состојба) (K7 X останати фактори) = Kако твојата симпатија те гледа тебе

каде убавина, интелегенција, карактер, образование, способност, имотна состојба и останати фактори се променливи од множеството на квалитети кои ги поседуваме и поединечно се разликуваат.

K1, K2, K3, K4, K5, K6 и К7 се одделни и различни коефициенти на критериум кои меѓусебно се разликуваат, но и се различни кај секој од нас.
Формулата е добра, со тоа што грешката е дека жената го гледа мажот на начин на кој тој ја гледа неа.
Има голема разлика меѓу размислувањата и однесувањето, така да ако збориме за некој просек, нема да важи.

Misticen напиша:
Мислам дека темава треба да ја преформулираме во "Како до најку*опровокателните девојки"! :)
Не бе баш е убаво напишано, за најјаките. Тука мислам дека влегува најјебозовни, најприметливи, најку*оповикувачки итн. Ако има несогласувања, може и да ја смениме.:)

Martha напиша:
Чудно, ја па отсекогаш мислев дека сум првокласна пи*ка, а ја сметав Исаеива и таквите ко неа за третокласни пи*ки. Ама тоа изглеа обратно било
аха, а која си ти?

Офчар напиша:
Ја мислам кај Никола има една грешка.

Не првокласни, туку најебозовичести се викаат тие.

Ама не значи дека најдобро се ебат.
Па има логика, онаа која е поубава тоа го зема како доволно, додека поружните (еве просечните, да не бидам навредлив) ќе се трудат повеќе во кревет за да го надокнадат она кое им недостига во физички изглед.
Така да да, за квалитет на секс е дискутабилно да се збори, може нова тема Убави или не толку убави, кои се поентузијасти во кревет.
Или анкета преферирате секс со убава и мрзоволна или ружна и енергична итн..

Odesekogas najubavite kruski prasinja gi jadele, ali najdobrata marmalada se pravela od onie drugite
Видиш домаќин човек. Абе се тоа убаво, само Убавината не е релативна работа.
Она што е убаво за еден а не за друг, тоа не е убаво, тоа е разлика на вкус.
Убаво е убаво за сите (прифаќам дека може да постои некој исклучок од типот ме нервира, не можам да ја поднесам итн, па да постои неприфаќање на истото како такво.)
Естетиката како таква не е случајно појавена, туку се темели врз пропорционалноста и складноста.
Инаку нели има и убавина на грдото.
Да, еден другар викаше од што е ружна ми го дига.

пеер ја би идел со најјака минџа, не би ја опнал само еднаш...мислам онака ко цинанче на цреша, интересно ќе ми биде...
јасно де. Туку да почневме со еднаш:)

Кога ја разгледуваме достапноста и капацитетот да не заборавиме на фактор на богати чичиња кои атакуваат на онаа (спомената во другата тема) возрасна група и го одземаат она кое би требало да им припаѓа на машките кои припаѓаат во неа. И тоа не смее да се игнорира. Тој кој има можност да бира ќе го земе она што е најквалитетно. Тој кој не може ќе го земе она кое останало или по случајност му припаднало и ќе се теши себе си дека таа е најубавата, го разбира, си одговараат, супер им е и слично. Тоа не дека е така, туку затоа што не може подобро. Или го мрзи. Или се плаши. А подобро секогаш може.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Никола напиша:
Сакаш да кажеш дека е доволно да си млад, симпатичен итн. за да можеш да ја ебеш која сакаш или да ебеш генерално?
Не е да ебеш колку да ебеш што ќе ти се падне, туку да го ебеш она што е посебно и квалитетно, а такво не се наоѓа лесно.

Не сум јас виновен што работите се така наместени и што најубавите девојки се водат од тој принцип.
Јас барав решение за конкретниот проблем, не да ми зборите како случајно има и некоја надвор од тие кругови што може исто да се смета за добра риба.
И што со неа? Мажена е, има дечко, сака да го излаже дечкото? Ти би го излажала дечкото? не? и да прифатиме дека си јака девојка, недостапна си.
Или ај не, ај да кажеме, како да ги легнеме или превземеме оние убави девојки кои се веќе во сериозна врска или брак?
Може да се прошири темава и тоа да го внесеме во неа. Несомнено има многу убави мажени девојки.

А што ако инвестицијата која треба да ја поднесеш во облик на време, емоции, здравје, ангажман и слично потребни да се одржи некоја врска е поголема и помалку задоволувачка од она што ти го велиш плаќање за секс?

Формулата е добра, со тоа што грешката е дека жената го гледа мажот на начин на кој тој ја гледа неа.
Има голема разлика меѓу размислувањата и однесувањето, така да ако збориме за некој просек, нема да важи.

Не бе баш е убаво напишано, за најјаките. Тука мислам дека влегува најјебозовни, најприметливи, најку*оповикувачки итн. Ако има несогласувања, може и да ја смениме.:)

аха, а која си ти?

Па има логика, онаа која е поубава тоа го зема како доволно, додека поружните (еве просечните, да не бидам навредлив) ќе се трудат повеќе во кревет за да го надокнадат она кое им недостига во физички изглед.
Така да да, за квалитет на секс е дискутабилно да се збори, може нова тема Убави или не толку убави, кои се поентузијасти во кревет.
Или анкета преферирате секс со убава и мрзоволна или ружна и енергична итн..

Видиш домаќин човек. Абе се тоа убаво, само Убавината не е релативна работа.
Она што е убаво за еден а не за друг, тоа не е убаво, тоа е разлика на вкус.
Убаво е убаво за сите (прифаќам дека може да постои некој исклучок од типот ме нервира, не можам да ја поднесам итн, па да постои неприфаќање на истото како такво.)
Естетиката како таква не е случајно појавена, туку се темели врз пропорционалноста и складноста.
Инаку нели има и убавина на грдото.
Да, еден другар викаше од што е ружна ми го дига.

јасно де. Туку да почневме со еднаш:)

Кога ја разгледуваме достапноста и капацитетот да не заборавиме на фактор на богати чичиња кои атакуваат на онаа (спомената во другата тема) возрасна група и го одземаат она кое би требало да им припаѓа на машките кои припаѓаат во неа. И тоа не смее да се игнорира. Тој кој има можност да бира ќе го земе она што е најквалитетно. Тој кој не може ќе го земе она кое останало или по случајност му припаднало и ќе се теши себе си дека таа е најубавата, го разбира, си одговараат, супер им е и слично. Тоа не дека е така, туку затоа што не може подобро. Или го мрзи. Или се плаши. А подобро секогаш може.
:icon_eek: :lud: ти изгледа одааамна не си легнал нешо а?:pos:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
mary_jane напиша:
:icon_eek: :lud: ти изгледа одааамна не си легнал нешо а?:pos:
Да, веќе два дена. Преферирам да почекам ден,два отколку да ебам нешто од твоја категорија:)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Никола напиша:
Да, веќе два дена. Преферирам да почекам ден,два отколку да ебам нешто од твоја категорија:)
низок удар мило:pos: сеа се осеќаш боље?:je:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
mary_jane напиша:
На ниско со ниско:)
Jас не се ни сомневам дека си прва лига девојката, али кога намерно/ненамерно се бега од тема ме иритира.
така да
Прај си муабет во муабетчилница, таму има напиши нешто за тој над тебе ;)

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
mary_jane напиша:
Никола напиша:
Маро, па не го свати правилно Никола....
сакаше да каже дека мора да ебе он нешто редовно, инаку би чекал цел живот да плесне нешто ко тебе.
Па гледаш човекот тема отвори за тој проблем!
Ако кажеш како да те плесне тебе кажи, не со вакви коментари..молимте:icon_lol:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
gOJDO напиша:
Маро, па не го свати правилно Никола....
сакаше да каже дека мора да ебе он нешто редовно, инаку би чекал цел живот да плесне нешто ко тебе.
Па гледаш човекот тема отвори за тој проблем!
Ако кажеш како да те плесне тебе кажи, не со вакви коментари..молимте:icon_lol:
Видиш..значи мила Мара, кои се патиштата до тебе?
Тоа би бил конструктивен коментар..
плус и гојдо може да мацне. Или некој друг. Ќе си делиме се, духот на Кајгана е духот на дружењето.
Па сите среќни и задоволни.:)
И ќе нема веќе глупи теми од овој тип.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Никола напиша:
Видиш..значи мила Мара, кои се патиштата до тебе?
Тоа би бил конструктивен коментар..
плус и гојдо може да мацне. Или некој друг. Ќе си делиме се, духот на Кајгана е духот на дружењето.
Па сите среќни и задоволни.:)
И ќе нема веќе глупи теми од овој тип.
тие што треба да ги знаат патиштата до мене,веќе се добро упознаени со нив,во секој случај ти не си еден од нив..не за друго не пуштам шовинисти на мој пут...сори,а за сите останати бујрум:)
е сега коа сме кај темата,ти ја отвори,значи тебе ти дошло зорт,па те интересирало како да дојдеш до (твојот вид)на јаки пи*ици..што ни дава до знаење колку е јак твојот критериум!ми се допаѓа!:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom