Сакаш да кажеш дека е доволно да си млад, симпатичен итн. за да можеш да ја ебеш која сакаш или да ебеш генерално?
Не е да ебеш колку да ебеш што ќе ти се падне, туку да го ебеш она што е посебно и квалитетно, а такво не се наоѓа лесно.
Не сум јас виновен што работите се така наместени и што најубавите девојки се водат од тој принцип.
Јас барав решение за конкретниот проблем, не да ми зборите како случајно има и некоја надвор од тие кругови што може исто да се смета за добра риба.
И што со неа? Мажена е, има дечко, сака да го излаже дечкото? Ти би го излажала дечкото? не? и да прифатиме дека си јака девојка, недостапна си.
Или ај не, ај да кажеме, како да ги легнеме или превземеме оние убави девојки кои се веќе во сериозна врска или брак?
Може да се прошири темава и тоа да го внесеме во неа. Несомнено има многу убави мажени девојки.
А што ако инвестицијата која треба да ја поднесеш во облик на време, емоции, здравје, ангажман и слично потребни да се одржи некоја врска е поголема и помалку задоволувачка од она што ти го велиш плаќање за секс?
Формулата е добра, со тоа што грешката е дека жената го гледа мажот на начин на кој тој ја гледа неа.
Има голема разлика меѓу размислувањата и однесувањето, така да ако збориме за некој просек, нема да важи.
Не бе баш е убаво напишано, за најјаките. Тука мислам дека влегува најјебозовни, најприметливи, најку*оповикувачки итн. Ако има несогласувања, може и да ја смениме.
аха, а која си ти?
Па има логика, онаа која е поубава тоа го зема како доволно, додека поружните (еве просечните, да не бидам навредлив) ќе се трудат повеќе во кревет за да го надокнадат она кое им недостига во физички изглед.
Така да да, за квалитет на секс е дискутабилно да се збори, може нова тема Убави или не толку убави, кои се поентузијасти во кревет.
Или анкета преферирате секс со убава и мрзоволна или ружна и енергична итн..
Видиш домаќин човек. Абе се тоа убаво, само Убавината не е релативна работа.
Она што е убаво за еден а не за друг, тоа не е убаво, тоа е разлика на вкус.
Убаво е убаво за сите (прифаќам дека може да постои некој исклучок од типот ме нервира, не можам да ја поднесам итн, па да постои неприфаќање на истото како такво.)
Естетиката како таква не е случајно појавена, туку се темели врз пропорционалноста и складноста.
Инаку нели има и убавина на грдото.
Да, еден другар викаше од што е ружна ми го дига.
јасно де. Туку да почневме со еднаш
Кога ја разгледуваме достапноста и капацитетот да не заборавиме на фактор на богати чичиња кои атакуваат на онаа (спомената во другата тема) возрасна група и го одземаат она кое би требало да им припаѓа на машките кои припаѓаат во неа. И тоа не смее да се игнорира. Тој кој има можност да бира ќе го земе она што е најквалитетно. Тој кој не може ќе го земе она кое останало или по случајност му припаднало и ќе се теши себе си дека таа е најубавата, го разбира, си одговараат, супер им е и слично. Тоа не дека е така, туку затоа што не може подобро. Или го мрзи. Или се плаши. А подобро секогаш може.