Како до најјаките девојки?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
mary_jane напиша:
тие што треба да ги знаат патиштата до мене,веќе се добро упознаени со нив,во секој случај ти не си еден од нив..не за друго не пуштам шовинисти на мој пут...сори,а за сите останати бујрум:)
е сега коа сме кај темата,ти ја отвори,значи тебе ти дошло зорт,па те интересирало како да дојдеш до (твојот вид)на јаки пи*ици..што ни дава до знаење колку е јак твојот критериум!ми се допаѓа!:pos:
е ова е веќе навреда. Да ме нарекуваш шовинист е премногу. Али дај некој модератор да не преместеше во муабетџилница, а?

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Никола напиша:
е ова е веќе навреда. Да ме нарекуваш шовинист е премногу. Али дај некој модератор да не преместеше во муабетџилница, а?
убаво си кажа пред малце...на ниско со ниско,сепак не беше кажано ко навреда,само повеќето твои постови делуваат така:)дај ставрно пребацете не у муабетџилница,нема смисла:)

Член од
21 јули 2005
Мислења
87
Поени од реакции
1
ако земеме дека најјаки се Амазонките...до нив со ЛИЈАНИ

вака коа се глеам ...шац од око....пума некаде

постирањето се граничи со монтажата....Биди монтиран:baeh:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
gOJDO напиша:
e dobro de, ja da probam da te namestam...ima ovde momci zainteresirani za jaki machki
А ти ко демек не си заинтересиран,па си се загрижил за останатите:lud:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Bushav....еј ме позна......

не сум загрижен за останатите..онака...

заинтересиран сум максимално...

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Колку и да е некоја „јака“, појака од мене не е! Ако се намерачам, ќе најдам начин да ја ќарам, па незнам што да се случи. Инаку, баш тие „јаките“ во поглед на будење некаква желба кај мене не котираат воопшто. Hi class hookers не ме палат баш. Сите тие до една се заправо големи спонзоруши, а спонзоруши не поднесувам органски, ептен некако селско-оросписки резон имаат.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Никола напиша:
Она што ми беше муабетот, дали оние машки кои не се во шемата, елитата итн., се осудени најчесто да ебат само третокласни пи*ки?
cekaj malce,tretoklasni picki?a ne se prvoklasni zasto ne se u semata,taka?glupavo razmisluvanje spored mene nikola,nemora da bides u semata za da bide prvoklasna,a zasto se prvo klasni zasto pagaat na dobra kola pari i tako dalje?ima i prvoklasni picki koi sto nemozat da im se fatat na onie "tretoklsanite",bez razlika sto ne se u semata:wink:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Видиш домаќин човек. Абе се тоа убаво, само Убавината не е релативна работа.
Она што е убаво за еден а не за друг, тоа не е убаво, тоа е разлика на вкус.
Убаво е убаво за сите (прифаќам дека може да постои некој исклучок од типот ме нервира, не можам да ја поднесам итн, па да постои неприфаќање на истото како такво.)
Естетиката како таква не е случајно појавена, туку се темели врз пропорционалноста и складноста.
Инаку нели има и убавина на грдото.
Да, еден другар викаше од што е ружна ми го дига.
Vo nedostig na argumenti ili cisto onaka ke ja simnuvas temava na ”Filozofija”...relativitet, estetika, skladnost na proporcionalnosta....?????
BTW, drugar ti ”Koga mami kaj gleda?”

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
GIVE ME MONEY CALL ME HONEY

I'M THE BEST SO FUCK THE REST

Член од
18 јануари 2006
Мислења
65
Поени од реакции
0
ima edna pogovorka so francuski akcent
"ze'ne se lepe' za pare' ko muve' za le'pak"

Член од
21 јануари 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
takvi picki polesno se naogaat bidejki tie se kurvi
vtoroklasna pi*ka potesko se dobiva
pa zatoa uzivaj vo tretoklasna pi*ka
cao

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
xedaj напиша:
ima edna pogovorka so francuski akcent
"ze'ne se lepe' za pare' ko muve' za le'pak"
Абе и за други работи се лепат жените т.е. мувите, ама ја да не ти ја расипувам римата.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Site so odat zaradi korist so nekoj se kurvi na ovakov ili onakov nacin

GIVE ME MONEY CALL ME HONEY

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
На кого му е судено да го ебат цел живот гаќите му паѓаат.. Абе што сте се запалиле. Ако ги делите женските на класи стварно сте ненормални. Уствари што е разликата од женска од 1 и женска од 3 класа? Ја не разбирам

Kajgana Shop

На врв Bottom