Како да се дојде до девојка?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.133
Поени од реакции
4.008
Каков е тој соодветен изглед сварно ме интересира ?
Треба да изгледаш, како да имаш ставено краставица во гаќите, а уствари да немаш ставено ништо. Таков е соодветниот изглед :) лол

С

сашенко

Гостин
Јас мислам дека не игра улога изгледот требе да бидеш самоуверен кога ќе идеш во attack и да не мислиш тактики оти ова не е фудбал или ракомет идеш и мора да бидеш директен за да ги скратиш твоите и маките на твојот соговорник. И нормално ако има фид бек ќе продолжиш со рандом муабетчиња а ако гледаш дека не е заинтересирана културно си идеш.
Кога рече изгледот не мислеше некоја којзнае каква убавина да имаш.Мислам дека и воопшто не мислеше на убавина.Мислеше на стилот на облекување, фризура, па дури и одот.Сите тие работи кои го оставаат првиот впечаток и кои многу зборуваат за личноста.Немораш да бидеш некој лепотан од мајка роден ама човек кој е секогаш среден, намирисан, со добар стил што и што остава добар впечаток нема да остане незабележан.Нормално и погледот стај го тука, некој не би верувал ама секое движење е битно.Јас не верувам дека некоја девојка не би го забележала ова.Немора да се заинтересира, но би забележала сигурно.А ако на се ова му дадеме 20 поени тогаш муабетот сам носи плус 10 поени.Тука добиваш, ама тоа е вежбање и искуство веќе.Гардеробата може да ти ја средат, може да те пицнат од глава до пети и да изгледаш феноменално т.е тоа што е на тебе да изгледа феноменално ама треба да се носиш со тоа.Одот, погледот, движењата што ги правиш ти го откриваат карактерот и тоа неможеш да го скриеш.Немора да имаш којзнае колку искусно око да забележиш несигурност и преправање.Е ова е лоша вест за дечките кои имаат полни џебови пари понашање нула и кои горат од желба за "јаки пички" како што викаат тие (се извинувам на дамите на форумот што го читаат ова) ама верувам дека многу, сигурно не секоја ама има девојки кои ова би го познале за само 3-5 минути да те набљудуваат и ке сватат за што фраер станува збор.Нормално немораш ни ваков да бидеш за да фатиш девојка.Малце претерав, се извинувам и се одјавувам.Пзз

B

BooBojan

Гостин
Другари ако не ви лафе устата,рацете ке ви бидат празни тоа да го сванете сите!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.081
Ja следиш, па кога не обраќа внимание ја маваш во глава со камен. Кога ќе падне ја влечкаш за косата до пештера. Додека уште спие, одиш и убиваш антилопа за пред огнот.
Give that bitch an animal. Bitches love animals.

Оn a serious note, ќе си купиш веспа.
Или ќе продадеш нивата на таткоти да купиш беемве на бугарски табли4ки ама ќе го возиш на плин.

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
а шо ако биде тоа што е и не е дружељубив фин дечко кој е воедно и нехумористичен и неромантичен? :)

Be yourself според мене е најлошиот начин начин за пристап кон женска. Пошто сите луѓе се длабоко во нив безвредни души кои знаат само за зло. Но она што го прави човекот човек е неговиот морал и неговата маска која ја става и го избира тој пат.

Така да немој да бидеш каков што си, одбери да бидеш добар фин и смешен и остани таков!
Те поканувам на Философија форумот да доаѓаш почесто :) бравос за одговорот.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Најлесна математика за да дојдеш до девојка се парите.

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Инаку од мене би рекол- не ја стегај премногу освен ако толку мноооооггггггуууууууу сакаш да си ја фатиш..
Не ми е важен изгледот
ПФФФТ тоа е неточно - ако не и се допаѓаш нема шанси, а тоа се проверува за многу кратко време (се надевам знаете како, зошто не планирам да објаснувам сега).
А ако и се допаѓаш пред да направиш некој поголем чекор, пробај да се научиш некоја информација повеќе за девојката, што таа сака, нејзино хоби активности со кој се дружи и слично, да ја сватиш карактерно барем површниски..
После тоа искористи ја шансата во било која прилика, дали ќе се сретнете во дискотека, дали во парк или пак некаде на кафе не е битно- кога таа фрлила око на тебе лесна е па не е ни страшно да ја утенш малку ќе ти опрости :)

-длабок џеб кај секоја девојка помага, кај некои е и клучен- кај некои и не баш но секогаш е плус! (јас мислам дека тоа на женскиот свет им е во гените, подсвесно се палат на пари т.е. бараат успешен маж кој покасно би можел да биде потенцијален и стабилен татко и сопруг.
-да бидеш алфа мажјакот помеѓу другите е голема предност (иаку јас не сум ако влегувам во акција си глумам таков иако го мразам тоа)
-never ever ever never ever излегувај со девојка не истуширан или со засмрдени патеки - хигена на прво место!

То е то од мене (инаку онаа другата тема прирачникот е многу подетален и по стратешки :D )

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Јас мислам дека не игра улога изгледот требе да бидеш самоуверен кога ќе идеш во attack и да не мислиш тактики оти ова не е фудбал или ракомет идеш и мора да бидеш директен за да ги скратиш твоите и маките на твојот соговорник. И нормално ако има фид бек ќе продолжиш со рандом муабетчиња а ако гледаш дека не е заинтересирана културно си идеш.
Не ме сфакај погрешно, некој да те привлече физички на прв поглед немора да значи дека е личноста што изгледа `најдобро` у просторијата. Туку дека го има `она` нешто, како што рече СаШеНкО, а тоа може да е со самоуверен изглед, со некој движења, со такви мали детали, што можат да не заинтересират.
Верувам дека тоа може да се препознае дури и пред личноста да каже нешто, несигурноста може да биде лесно издадена од движењата на телото.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
чет и фејсбук мислам дека е најлесен начин и треба многу напорен да се биде :D лабаво нема

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да фатиш девојка е лесно. Да фатиш исклучителна девојка која ќе те возбудува и инспирира е лајф-лонг проџект. Исклучителните девојки не се купуваат со пари. Евер. Ако ве интересираат спонозоруши (од сите можни рангови -- жена му на Доналд Трамп, на пример, е турбо-споноруша) онда кешот ви е доволен. Ама за да дојдеш до исклучителна девојка треба и ти да бидеш исклучителен. Затоа, ако сакате супер девојки и вие бидете супер. Не се сељачете, не бидете покварени, градете кариера и негувајте пријателства, ширете позитивна енергија, едуцирајте се. Листата не завршува тука, ама е одличен почеток. Ќе ве изненади колку фини девојки ќе ве приметат.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Значи каква енергија зрачиш таква девојка привлекуваш, ако си депресивен-депресивна девојка, ако си весељак-позитивна девојка, итн, ако пробуваш да и скренеш внимание на некоја проста сељанка со муабет за литература и уметност, обидот тие БИГ ФЕЈЛ, паѓа во вода, секоја акција си носи соодветна реакција, какви импулси праќаш такви добиваш, ако пробуваш да привлечеш некоја ефтина кич девојка, само распопчај кошуља опни златен ланец на груда, пушти гласна музика во кола и кога ќе поминеш покрај неа свири и намигни искочи од кола и плесни ја јако по гс дур и намигнуваш..
И кога ќе отиднеш у некој ефтин клуп, части пиење за цела маса и пред замунување обавезно да се затепаш со некој од причина - што ме гледаш така??? (ова никако несмееш да пропуштиш) :) :) :)
:eek:ftopic: - кај успеа да го ископаш ова мислење од памтивек :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јас риби фаќам со трска, а за вас не знам. ;)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Да фатиш девојка е лесно. Да фатиш исклучителна девојка која ќе те возбудува и инспирира е лајф-лонг проџект. Исклучителните девојки не се купуваат со пари. Евер. Ако ве интересираат спонозоруши (од сите можни рангови -- жена му на Доналд Трамп, на пример, е турбо-споноруша) онда кешот ви е доволен. Ама за да дојдеш до исклучителна девојка треба и ти да бидеш исклучителен. Затоа, ако сакате супер девојки и вие бидете супер. Не се сељачете, не бидете покварени, градете кариера и негувајте пријателства, ширете позитивна енергија, едуцирајте се. Листата не завршува тука, ама е одличен почеток. Ќе ве изненади колку фини девојки ќе ве приметат.
:cuc::cuc::cuc:
This is it!

Kajgana Shop

На врв Bottom