Инаку од мене би рекол- не ја стегај премногу освен ако толку мноооооггггггуууууууу сакаш да си ја фатиш..
ПФФФТ тоа е неточно - ако не и се допаѓаш нема шанси, а тоа се проверува за многу кратко време (се надевам знаете како, зошто не планирам да објаснувам сега).
А ако и се допаѓаш пред да направиш некој поголем чекор, пробај да се научиш некоја информација повеќе за девојката, што таа сака, нејзино хоби активности со кој се дружи и слично, да ја сватиш карактерно барем површниски..
После тоа искористи ја шансата во било која прилика, дали ќе се сретнете во дискотека, дали во парк или пак некаде на кафе не е битно- кога таа фрлила око на тебе лесна е па не е ни страшно да ја утенш малку ќе ти опрости
-длабок џеб кај секоја девојка помага, кај некои е и клучен- кај некои и не баш но секогаш е плус! (јас мислам дека тоа на женскиот свет им е во гените, подсвесно се палат на пари т.е. бараат успешен маж кој покасно би можел да биде потенцијален и стабилен татко и сопруг.
-да бидеш алфа мажјакот помеѓу другите е голема предност (иаку јас не сум ако влегувам во акција си глумам таков иако го мразам тоа)
-never ever ever never ever излегувај со девојка не истуширан или со засмрдени патеки - хигена на прво место!
То е то од мене (инаку онаа другата тема
прирачникот е многу подетален и по стратешки
)