Р
~~РубинРед~~
Гостин
Oкеј јас те разбирам во потполност али не трчаат сите по пари.Ти кажуваш од свое искуство и си налетал на таква.Ама некои сите девојки ги етикетираат како спонзоруши.И не викам дека не е потребно да имаш некој денар ама малку со тоа дека сите ги гледаат парите ми е тешко да го сфарам.Нормално дека за билет ке ти е потребно пари ама не можеш и секогаш да дојдеш така до девојка.Прочитај го постот на ТАПЕТАРОТ ПЕТАР и ке сфатиш што сакам да кажам.И не е до трпење на лузери.Ако нема пари тоа е,не можеме сите да имаме полн џеб.Добро РубинРед, ја ова го кажувам од мое искуство. Не 2-3 пати да сум пропуштил девојка ради тоа што немам пари. Него 20-30 пати имам пропуштено девојка зашто немам пари-средства. Пример! ....си идам јас на форум и некоја симпатична корисничка од форумот ме поканува да и правам друштво на некој концерт во Скопје. Ја сум од Куманово. 35км... 200 денари повратна карта со афтобус. Кола немам. Сакам! да ми кажеше ден пред тоа можда и пешки ке појдев.
Девојка излегува у кафиќ, пие 5-6 чашки алкохол и ми врти на телефон: Ај дојди мо-мен-тал-но!
Јас нема да отидам на поканата зашто немам Пари Не се многу, и 500 денари ке ми завршат работа да и правам друштво само 1 час и после “Како да се дојде до девојка?“ е завршена работа нели. Ама кога немам у тој момент, немаааам :/ Апи се Веспертајн за г’з играј видео игри и теши се
На една девојка уз муабет некој и кажувам колку сакам железнички станици и возови, и она ми вика: Ај ке се возиме до Београд и назад. До београд и назад е 1800-2000 денари повратна РубинРед, ама кај да ги најдам а знам дека ке биде добро до Београд и назад, ама немааааа.
Можам да ти наведувам уште многу примери. Реално парите се многу битен фактор за “Како да се дојде до девојка?“ Знам дека има девојки како тебе пример, што ке трпат лузери како мене ама ретки сте, и искрено алал нека ви е.