Како да се добие туристичка виза за USA?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
24.088
Поени од реакции
38.074
Доволно е папката да ја види и нема потреба дополнително да ги разгледува документите. Очајно бараш виза тоа е.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Член од
20 април 2019
Мислења
35
Поени од реакции
4
Доволно е папката да ја види и нема потреба дополнително да ги разгледува документите. Очајно бараш виза тоа е.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Поука: Следен пат ќе носам документи ама во чанта за секој случај.
Нема да е сомнително тоа да букирам хотели а да одам сама со прича као да прошетам ?
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
24.088
Поени од реакции
38.074
Поука: Следен пат ќе носам документи ама во чанта за секој случај.
Нема да е сомнително тоа да букирам хотели а да одам сама со прича као да прошетам ?
Пробај со таква приказна, ама ова првото не ти успеа.
Опуштена и кратки одговори на секое прашање и без објаснување што како.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Член од
20 април 2019
Мислења
35
Поени од реакции
4
Пробај со таква приказна, ама ова првото не ти успеа.
Опуштена и кратки одговори на секое прашање и без објаснување што како.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ако прочиташ пак мојот пост, ќе видиш дека кратки одговори сум давала на се :)
А на последното прашање се изразив како да раскажувам но само набројав и толку.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
24.088
Поени од реакции
38.074
Којзнае да ти биле кратки и убедливи одговорите немало да ти каже Bye

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Член од
20 април 2019
Мислења
35
Поени од реакции
4
Којзнае да ти биле кратки и убедливи одговорите немало да ти каже Bye

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Најкратки што може беа, мислиш јас не бев предупредена како да одговарам?
Насмеана бев и релаксирана. Небулозно е тврдењето дека ќе те пушти ако даваш кратки одговори.
Нема правило.
 
На врв Bottom