Како да ви го освојат срцето?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
За да ми привлече внимание неккоја девојка треба да има нешто уникатно, заводлив поглед и да изглеа самоуверено , да има став едноставно.
ЗЗа да ми го освои срцето треба да ме почитува пред се, искрена да биде, да знае што сака , и да биде спонтана. Мислам дека тоа е тоа.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
5
Јас паѓам на насмевка. Кога ке ја видам нејзината среќа поради тоа што е со мене. Личност која знае да цени и да има цврсти ставови за тоа што го сака и која ке ми се јавува по 100 пати на ден за само да ме слушне. Која ќе се залепи како фластер за мене и нема да ме пушти. Да има замисла за иднината. Со поедноставни зборови ,,,јас пагам кога ке видам искрена љубов кај неа. Битен ми е и изгледот ама не толку како ова.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Kајганџии имале вкус!На некој дрг да му кажеш дека оваа има прави нозе нема да знае шо е тоа! :)

Јас..од физички изглед...паѓам на плави типци..светли.
Плава/смеѓа коса,плави/зелени очи, светол тен, бебешка фаца, висок, со добар стил на облекување xD
Од карактер..како прво да знае како да се однесува со личност од понежниот пол(да те почитува),да се интересира за тебе, да не е непристоен во твое присуство, да има добар вкус за убаво, да има осет кога е премногу, да знае да те насмее.Тоа ќе да е :):kesa:
E justin bieber ne e od makedonija

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
некое евренце да и мафниш пред очи

П

Пепси_

Гостин
Срцето не го давам од здравствени проблеми 1 ми е и имам пасворд...за да ми го освојат прво треба пасвордот да го знае а за другото 4-5 насмевки од 6-6ка искрени и искреност пред се

T

theTinule

Гостин
E justin bieber ne e od makedonija
Епа шо да ви праам на вас македонците xDD
Инаку, Justin Bieber - not my type.
Малечок е тој бе, шотие? ^.-
Jake Siegel, кога беше плав и слаб <3333
Ил типот од Prison Break xDD
Така.

Башка:

Џастин бибер не знае да те насмее и е педер.
бтњ, постов бил стар -.-

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Рекламата и дизајнот го рподаваат производот :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Женска да ми освои срце треба да е убава на лице пред се, да има мозок складно на возраста да има свое ЈАС секогаш, да има став, и да не ме нервира постојано а особено коа не ми е денот :).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Со фиктивни изјави на љубов и искреност.

п.с понекогаш да биде покрај мене и со мене, да возвраќа на љубовта која и ја давам, останатото е комбинација од интелегенцијата и физичкиот изглед

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Мене барса коа тепаше не ми освои срце, камо ли некоја девојка :)

А

Антоние

Гостин
За да ми го освои срцето, таа треба да ме почитува, и да ми верува. Да ме негува, и да ми дозволи да се грижам за неа и да ја заштитувам.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
4 ракиии и срце је ваша мандолина хихихихиихихихихиииииихихихихихих ААААААААААААааа.

--- надополнето ---

некое евренце да и мафниш пред очи
Имам предосечај дека си нека тешка педерчина. Па евренце, доларче, битно шупче ќе ти б иде на отворено. хихихиихихиииииииииихихих

Kajgana Shop

На врв Bottom