Како да ви го освојат срцето?

M

MIL

Гостин
Tesko moze da mi osvoi nekoja cura srce-treba da e mnogu vpecatliva,da ima preubav recnik na zborovi,dobra dusa,da e vnimatelna kako se odnesuva i da ima poseben karakter kako mene :toe: :smir:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Pagam na kulturni decki,iskreni,pametni,i da imaat neguvani race i polna usna :back:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Срцето ќе ми го освои ако е добра цуцла и ако ми направи добра шопска и ако донесе ракија, по можност тоа да го практикува секој ден.

S

smart ass

Гостин
Тешко....тешко,не знам оти,не да не знам да сакам,уствари да бидам реален уште љубов во права смисла на зборот не сум осетил како емоција,инаку имам другарки кои ги ценам,и спремен сум на пожртвуваност за нив...доколку е потребно,ама базирано е на рацио и почитта која ја имам кон нив.

Како може....зарем единствен сум:(:(

Pagam na kulturni decki,iskreni,pametni,i da imaat neguvani race i polna usna :back:
јас сум таков..хелп ми,рацете не ми се баш негувани ама имам полна усна...добро шмекање а:)?

само тоа паметни би го тргнал настрана-друг трба да каже дали некој е паметен или не,ако некој не каже...тогаш делата кажуваат:icon_lol:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Тешко....тешко,не знам оти,не да не знам да сакам,уствари да бидам реален уште љубов во права смисла на зборот не сум осетил како емоција,инаку имам другарки кои ги ценам,и спремен сум на пожртвуваност за нив...доколку е потребно,ама базирано е на рацио и почитта која ја имам кон нив.

Како може....зарем единствен сум:(:(

јас сум таков..хелп ми,рацете не ми се баш негувани ама имам полна усна...добро шмекање а:)?

само тоа паметни би го тргнал настрана-друг трба да каже дали некој е паметен или не,ако некој не каже...тогаш делата кажуваат:icon_lol:
:vozbud: zal mi e, ama veke najdov takov decko kako ne dojde porano :vozbud:

S

smart ass

Гостин
Е добро,се повлекувам...тоа од етичко морални причини.:jaj:

туу бе каков малер сум:tapp::tapp::tapp:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Пред се понашањето.После да видам дали ме сака и дали ме почитува.Ако навистина е така тогаш нема сомнеж.Обавезно се паѓа:)

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Ne znam zasto ali sekakogas ispagja da se zapalam za nekoj smeker, da si igrame toplo-ladno, duhovit, koga ke mi pristapi da mi go zadrzi vnimanieto so nesto isteresno a ne: zdravo samo i onaka da go uzminam haha, da imame slicen vkus za muzika(toa mi e pobitno) i po moznost romanticen :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Да ми освои некоја срце? Тоа е најлесно у свет.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Како сакате кажете ама многу е лесно женските да ги освојат нашите срца.Послено е тие на нас отколку ние на нив.

S

SSS-Stolica

Гостин
Пааа ќе ме нападне и ако таа има поголема војска а јас имам помала и ќе неможам да се одбранам и после ќе бидам заробен...и доживотно робје:toe:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Паѓам на смисла за хумор и музикалност. Проткаено низ интелектот = супер.
А па ако е маркантен и забавен... Мој е.
Веќе го најдов.:pipi:
И паднав на неговата спонтаност и добрина. Да, добар човек е. Уметничка душа. Башка е и другар и љубовник и се’ што ми треба.
Интуитивно тоа не може да го промашам!

Kajgana Shop

На врв Bottom