Како да ви го освојат срцето?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Е сега, прашањето е...попрецизно кажано „на што „паѓате””?
Што е тоа што...ве привлекува/решава да стапите во врска со некого...да бидете барем една вечер со некој...итн итн...

Значи НЕ само физичкиот изглед...не само „танга, битанга, гаќи, босерки, маички на прерамки...BMW...”!

Да бидам една вечер со некого...Хмм...зависи на кој начин да бидам една вечер. Тогаш најверојатно и ништо нема да забележам.

А за да бидам во врска со некого треба да знае да ме насмее, да ме гушка..(уф обожавам гушкање:kesa:) да ме сослуша кога имам нешто да кажам, да ме советува, да ме поддржува во моите одлуки, да ме почитува, да ме сака...
Значи сето тоа пред врска..ако ги исполнува критериумите..печен е за врска:back:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Една убава и искрена насмевка може да смени многу работи во животот.

Тоа е нешто на што не можаат да одолеам. :)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
сески обелка,чипка чорапа,црвен прслук...а залудно е сето тоа ако нема убаво тело(бонус е ако има уба фаца)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Dobra tema,interesni odgovori,ali jas ne bi mozel da dadam konkreten odgovor kako vas vo vrska so temava,ednostavno devojki so mn kontrasti mi go imaat privlekuvano vnimanieto,nemam nekoj poseben kriterium,ednostavno ja gledam i "ona e taa",nema treto,mozebi koga ke se zapoznaam i koa ke ja zapoznaam odblisku ke se smeni mislenjeto,no se do toj moment mi seta niz mislive:):):):):)))):pipi:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Надворешниот изглед не го сметам за толку важна работа за да ме освои некој,повеке ценам искреност,личност која има смисла на хумор,да биде секогаш покрај мене(не да се залепи ко сијамски близнак):icon_lol:и на крај да знае да ми удоволува :)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Надворешниот изглед не го сметам за толку важна работа за да ме освои некој,повеке ценам искреност,личност која има смисла на хумор,да биде секогаш покрај мене(не да се залепи ко сијамски близнак):icon_lol:и на крај да знае да ми удоволува :)
Hahaha,reci so eden zbor ku4ence sto ke mi trca po kejfot:):):):):)))))))):pipi:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
За мене е нормално, прва работа кога ке ја видам девојката да биде згодна да има облини, не некоја костур, не дебела, она таман.Да биде повисочка така одприлика 175мм. Конкретен пример ми се одбојкарките или пак топ моделите. Е за такви мацки ви зборувам. Манекенки не сакам, многу се сувопичести. . Откако ке ми се допадне на лик, преоѓам на запознавање, и тука е клучниот момент кај што јас знам дали девојката може да ми биде девојка, или е женска за една вечер.Трето нема. Ако нема акал во тоа женско главче, тогаш дефинитивно ке биде само за една вечер, а ако почувствувам интелигенција, опуштен муабет, и смисла за хумор, е тоа мене веќе ме интересира.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со памет, смисла на хумор (мојот посебно), она што го викам децко во себе, креативност, open minded, недискриминаторна, со добар стил на музика, паркерка итн итн. Практично мразам досадни типки.
А и да...Црвената коса ме освојува. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
За мене е нормално, прва работа кога ке ја видам девојката да биде згодна да има облини, не некоја костур, не дебела, она таман.Да биде повисочка така одприлика 175мм. Конкретен пример ми се одбојкарките или пак топ моделите. Е за такви мацки ви зборувам. Манекенки не сакам, многу се сувопичести. . Откако ке ми се допадне на лик, преоѓам на запознавање, и тука е клучниот момент кај што јас знам дали девојката може да ми биде девојка, или е женска за една вечер.Трето нема. Ако нема акал во тоа женско главче, тогаш дефинитивно ке биде само за една вечер, а ако почувствувам интелигенција, опуштен муабет, и смисла за хумор, е тоа мене веќе ме интересира.
Извини вака пријатељу али постов звучи како монологот на Тошо Малерот, ако си го гледал скечот "Тошо расправа за риби" ќе знаеш што ти зборам...:)
Малу сте ја утнале темава...туку ај...
Он: Стабилна личност со акал во главата, со моја смисла за хумор, па уште ако е филмофил и го слуша мојот тип на музика клекнувам јас на едно колено нема што да се чека..:icon_lol:

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
Да има поглед како Енди Гарсија, да има глас како Силвестер Сталоне, да се гали како Бред Пит, да има тело како Ален Болдвин, Да има карактер како Кеану Ривс, да ме сака како Хитклиф- Кетрин, да е нежен како Никола Скејџ,

Што не врви- карактерот на Пикасо, појавата на Џек Николсон, гласот на Џим Кери, карактерот на Ал Пачино, телото на Арнолд Шварценегер, енергичноста на Стивен Сегал и гестикулациите на Роберт Ретфорд.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
[/COLOR]
Извини вака пријатељу али постов звучи како монологот на Тошо Малерот, ако си го гледал скечот "Тошо расправа за риби" ќе знаеш што ти зборам...:)
Малу сте ја утнале темава...туку ај...
Он: Стабилна личност со акал во главата, со моја смисла за хумор, па уште ако е филмофил и го слуша мојот тип на музика клекнувам јас на едно колено нема што да се чека..:icon_lol:
Хаха, па тој момент и сакав да го доловам, поубаво со доза на хумор да го искажам моето мислење него нешто сериозно. Секој човек се стреми кон совршенство, за мене тоа е совршенство, но едно е желба а друго е реалност.
Секој си има различна замисла за совршена женска, и она освојување и привлечност, а таа е мојата.

Kajgana Shop

На врв Bottom