Како да ви го освојат срцето?

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Никогаш не сум судела според физичкиот изглед, материјална состојба и слично.
Во принцип, несакајќи, речиси сите мои бивши..ако не сите, тогаш 99% биле смеѓи со сини/зелени очи, високи и згодни. Такви и ме привлекувале, не дека сум ги барала, туку така се погодило.
Секако дека имало исклучоци.
Е сега, како ме освојувале (бидејќи сега сум освоена :)) ..Па би рекла според делата. Како тој се однесувал спрема мене, на што е спремен за мене, сите мали нешта кои ме исполнуваат..Ситниците кои ги памети, работи кои ни се случиле..Се присеќава а воедно и мене ме потсетува како било некогаш и сега.
Повеќе ме исполнуваат малечки и краткотрајни бакнежи, бидејќи долгите се само страсни. Малечките,иако краткотрајни бакнежи не наликуваат на мување, туку на доверба и посветеност. Зборам освојување во почеток на врска.
А за мување...ете... не е важно. Разменување неколку долги страсни бакнежи, нема ниту прегратка, ниту мал знак за нежност.
Обично, како ми прават-така возвраќам. Може да биде тотално безчувствително суштество, створено за несериозност, но ако е hopeless romantic (како овој сега) така и возвраќам. Се однесувам како малечко дете, мила сум, тонам во негова прегратка, станувам зависник од нежности и милувања.
Првиот впечаток е секако надворешниот изглед, но она што го носи во душата и кое го спознаваш со текот на времето е далеку побитно од се останато.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Нека ми каже дека обожава да гледа нешто од Кјубрик или Линч и моево срце е скоро освоено.
А уште ако е симпатизер/фан на Милан, ова како бонус додаток тотално ме освојува.

Секако, ако девојката ми е убава надворешно, битно ми е и ова, ако е грда за мене, ак сакат и нека имат златна колекција од овие + Иствуд, не ми е битно.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Да е фан на Милан, да е убава, да има големи гради и да игра покер. :cuc:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нека ме игнорира и освоена сум :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вистина е како стратегија за освојување.Но лоша за опстанок на врска,ова како совет :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Прво не треба да е некој лигуш..да ми се умилкува и такви ствари...После треба да се понаша коректно спрема мене баШ онака лајТ...да не биде напнато!
...И да ме игнорира...Машко кога игнорира ств. привлекува....и Пожелно би било да е црн...панк-РОКЕР...скејтер или бајкер!!!...Обожавамм:kesa::pipi::):helou:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Да знај да пржи јајца . Знам дека не е многу , али доручек во крвет би значело дека останала до сабајлето ... А пак и ако знај да напрај добри јајца ... И после да го зачини јадењето со еден добар Blow job ... Im hooked , She can have me for a couple of weeks , months , whatever .

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Pa sakam devoj4eto da bide opushteno i da ne se srami od mene, ne baram telo kiznaj sto, a obavezno mora da ima Mnogu Slatka Faca i Vitkana Kosa

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Neka mi odgovori od prva kolku e 17 na kvadrat, neka ima ubava nasmevka i kolku tolku neka bide zgodna, i to, osvoen sum. :) :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
Да гледа фудбал( да не навива за Милан), да е добра, паметна и убава.

Многу барам:pos:

T

theTinule

Гостин
Kајганџии имале вкус!На некој дрг да му кажеш дека оваа има прави нозе нема да знае шо е тоа! :)

Јас..од физички изглед...паѓам на плави типци..светли.
Плава/смеѓа коса,плави/зелени очи, светол тен, бебешка фаца, висок, со добар стил на облекување xD
Од карактер..како прво да знае како да се однесува со личност од понежниот пол(да те почитува),да се интересира за тебе, да не е непристоен во твое присуство, да има добар вкус за убаво, да има осет кога е премногу, да знае да те насмее.Тоа ќе да е :):kesa:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
иии инаетлија ми викаат...тешко се предавамммм

Neka mi odgovori od prva kolku e 17 na kvadrat, neka ima ubava nasmevka i kolku tolku neka bide zgodna, i to, osvoen sum. :) :toe:

опаа сакате покрај вас да има половина која е добро образована и секси во исто време....аххх таквите риби се многу ретки
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Да ми се допаѓа нејзиниот физички изглед (да не се лажеме, сите го гледаат ова). Да ми оди муабетот со неа. Да биде добра, паметна (не барам да е генијалец) и едноставно да ме натера да ја засакам.

Kajgana Shop

На врв Bottom