П
Пепси_
Гостин
у принцип сум многу антисоцијален, ми треба многу време да поминам со некој за да зборам со некој опуштено за се и сешто
Исто е и кај мене

у принцип сум многу антисоцијален, ми треба многу време да поминам со некој за да зборам со некој опуштено за се и сешто
јас сум нешто слично со овие поените, но кај мене почнуват од нула. Секогаш имам максимално критичен став, и никој не добива топол пречек на почеток, тоа сепак треба да се заслужи.Па вака ова е моето гледање на работава.
Мојот пристап го нареков позитивен а тоа значи дека сите нови луѓе кои по различен основ влегуваат во мојот живот ги прифаќам максимално позитивно и отворено но во секој случај претпазливо и безбедно, со секоја негова грешка му одземам поени од максимумот (на принцип на новите возачки) ако го потроши бонусот нема право на поправен и останува надвор од моето опкружување.
Кога ќе се групирате на голем одмор прашај ги дали ги интересираат работи шо тебе те интересираат. Пример, ако играш дота прашај ги дали играат, дали гледале светско итн. Ако гледаш фудбал прашај ги нешо за скорешни утакмици итн. Не се срами, нема да ти се смеат а ќе мораат да ти одговорат пошто уште не се знаете доволно.Здраво на сите сакам некои совети од вас,тргнав пред една недела во средно училиште и се запознав со децата се но некако сум ќутлив незнам што да зборам само ќутам не сакам да сум таков ама ништо не ми доага на ум незнам зашто е така што е проблемот?