Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.479
- Поени од реакции
- 7.947
А бре друже Волчко, си налетал на лоша трава. Инаку исто толку ако не и поштетен е алкохолот па е легален, меѓутоа сето тоа е традиција, има теории дека Александар Македонски умрел од цироза, малку офтопик беше посленово но сепак, и баклава да прејадеш е штетно.Wolf Pack напиша:У средно иам двапати пробано тоа марата и за нигде е, срање. Али затоа се тие млади луди години а отпосле мислам време е да престанете со дрогата децааааа. Чат пат пивнете си нешто а баталете тие релаксирани средства, уништувачки се.
Во врска со концентрацијата и сличните работи еве еден пример со мене и со една колешка од шумарски. Пред приемниот испит цел викенд беф на гости во Св. Николе кај еден другар и пушевме трева цел викенд. Во понеделникот на приемниот по математика ја згрешив биквардатната равенка, а такви равенки, бидејки одеф на натпревари по математика немам згрешено од 6то одд основно, макар биле ептен комплицирани во текстуалниот дел.
А колешката на вежбите по нацртна геометрија прва успеа да ја реши задачата што ни беше за тој ден, ја прашав како успеала и таа само ми кажа: а бре си влечев линии влечев и ми се поклопија, наредниот ден ми кажа дека пред вежби испушила 1 џоинт. Е сега веројатно ке помислите дека девојката едвај успеала да извади и потпис по тој рпедмет, е ќе се изнанадите, црташе програми за пари на колегите и колешките, и пред испит многу деца се обратија за помош кај неа. Таа нормално фати 10 иако повеќето вежби ги мина Хај.
Ит`с ол ин да хеад.