Како ви помина првиот школски ден? :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Онака... Ништо посебно... Седевме 45 мин и си отидовме после... Тапа распоред имаме... Иначе нас не не местеа до азбучен ред... Се надевам и нема...

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Ја: Професорке, може да појдам до вц да закопам една цигара, умреф...?
Класната: Aман, одај, неможам да те слушам..

И така...Easy as pissing....

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Супер беше првиов школски ден си ги видов другарите од класот се изнасмеавме и така се беше супер само 10 мин не држеа:pipi:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Добро помина. Сега сум "The New Kid" во гимназијата. Сеуште немат ми дадено број во дневникот, но ќе се паднам некаде 15ти.
Инаку, да, не местеа по броеви, при што мене ме ставија на последниот компјутер(дека немам број сега за сега :) ), што верувам дека ќе се измени овие денови.
Убава атмосфера, дружење со другарите, запознавање на класната, и по завршување на школо, нестрпливо барање на книгите на старо. Касно ми текна, но јебига. Ми останаа да најдам уште англиски, физика и музичко.
Идејата со компјутерите не ми се допадна, поради тоа што не можам да разберам од каква корист ќе ни бидат. Дали ќе правиме тестови на нив? Што им фалеше на нормалните тестови? Дали ќе пишуваме лекции на нив? А оние што не пишуваат брзо? И дали мислат дека полесно би учеле зјапајќи во компјутер(со 1001 контра-ефекти за учење што ги поседува компјутерот), или од тетратка? Дали на интернет ќе бараме за содржината која ја предаваат наставниците? На македонски ќе најдеме едвај 1% од истата во википедија на македонски јазик. Доволно ли е тоа?
Наставниците им останаа поприлично исти. Јас сепак, освен Биологија, друг наставник не знам. Ни се сменил еден по Историја. Првиов го биеше глас дека е многу добар, па изгледа дека новиов никако нема да го замени другиот. Среќа математика ни останал истиот Петко.... Што ли ќе правевме ако ни дојдеше Бимбилот. Надалеку се бие лош глас за него.
И така, сума сумарум, севкупно денот ми помина добро. Ко и сите школи, никој не носеше учебник, а тетратката беше видлива само кај мал процент од децата. Часови други, покрај оној со класната немавме. Не пуштија по 40тина минути од гимназијата. Се најадовме во град и фативме пат дома.

И така....

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
mnogu tapa pominav,mi se padna najlosata profesorka u cel svet.....PATKOVI4...za tie shto ja znaat.......prethodnata se rpaeshe losha ali beshe top ali ovaa.........neam zborovi........
Хахахахаха абе паткович легенда само пази да не те тепа со папка. Иначе прв школски ден онака .... се видов со другари класна ова она... компјутерине не ни дадоа да ги уклучиме распоредот ни е тапа у среда иам 8 часа од кои првите 4 ми се математика. :tapp:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Мамурно... :icon_conf

1 семтември, прва смена и ретардиранава пол саат за матура замараше :uvo:

И пак нема нови ни годинава :(

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Уф топ!

Конечно поголеми сме во смена, и му мававме сеир на помалецките кои се чувствуааа изгубени во дворот. :icon_lol:

Ни ги компјутеризирале училиштата, али струја нема. ЛОЛ. Браво. :tapp:

Се видов со класнио и го сакам чоекон, супер е.

Сакам на училиште. Најубав клас имам. Најлуд!!!!

:wink:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Уште прв ден да се седело 5 часа,па што е со луѓево.:toe: Од утре часови готово,нема мали одмори да има:toe: .Компјутери ставено ни знаат како ке ги користиме,ни дали ке ги користиме неможеш да се раскомотиш убаво се вкочанив исправено седејќи на тие столици,нема место ни за тетратка камо ли за друго,седење по азбучен ред.
Свашта.
Ке видиме што ке излезе од ова.
Нов клас,изгледа ке има зезање ептен годинава.

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
па незнам...ок...на класната и требаше 1 саат да ни објасни се, некои наставници ни се сменети, часовите пак ќе ни бидат по 40 минути :je:...така...досадно...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пеевте песнички на првиот час ??

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе супер пројде, ма да не ми текнува баш како беше превише ми се спиеше.
Значи идеме у школо рано сабајле на сите ни се спие, нов клас сега, компјутер за секое дете и тако даље.
5 часа, скратени, нови професори, нови деца, у класот бубалица до бубалица, ретардиран до ретардиран.
Не запамтив многу, уште немам целосен прв впечаток, утре ваљда ќе имам.

Е да... 23-ти сум у дневник, се паднав да седам по азбучен ред со другарот од основно, добро е.

Kajgana Shop

На врв Bottom