Како ви помина првиот школски ден? :)

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
mnogu tapa pominav,mi se padna najlosata profesorka u cel svet.....PATKOVI4...za tie shto ja znaat.......prethodnata se rpaeshe losha ali beshe top ali ovaa.........neam zborovi........

S

SSS-Stolica

Гостин
еми како да поминам ЗБУНЕТ бев целиот никој не знаев никој 1-година

Член од
2 јануари 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Денес беше многу досаден ден.
Сега сум 8-мо одд. па знајте, демек најголеми во школото, се праевме мангупи (хех).
Се видов со класот, наставниците и така... после одма не „избркаа“ и ете сеа киснам на кајгана :D:D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Синот денес замина на школо
4та година средно.
ехеееее деца... јас сега чекам покана за родителски

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Арно беше бе, шмекнавме по некое моме од овие новите, иам нова класна, за малку ќе го кутнев мониторот, кој патем речено стои на клупа од 1946 која не верувам дека е предвидена за ваква намена, и то... :)

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Добро.. има мн нови деца се запознавме пред нас компјутери(ќе биде весело) и така има некои јаки цури ке биде весело!!:salut:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Илузија :vozbud: Ништо, бевме 5 минути, со сила 10...Класната не израдува дека од годинава, на крајот од секоја година ќе сме имале тестови по сите испити (ваљда за да не спремат за матура -.-) Сите професори ми се исти (среќа добрите не ми ги смениле, ама и лошите тука се -.- )..И сеа со компјутериве многу ме интересира што ќе биде...И така, распоред уште неаме добиено (да видам по колку часа ме чекаат во денот:uvo:)...И од утре, здравје боже, почнувамеееее :toe::tapp:

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
хммммм... не е лошо :)

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па добро пројде, отидовме и едвај некако влеговме во училна, класната нешто промрморе и после тоа не пуштија ама ние не отидовме туку останавме да им пукаме малце сеир на тие сега што ќе бидат прва, баш беше интересно :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
секој ден по 7 часа, во петок англиски биологија физичко!:vozbud::vozbud:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Денов беше тапа. Од 2 години како сум средно овој ден е најлош. Ни го разделија класот и ни споија деца од други класови. Класната ми остана истата и сме 37 души. Ни ставиле компјутери што ќе ни стојат само за украс оти ние не сме генерацијата што за прв пат ќе ги уклучи, а новите профеосри се бог да чува. Поим за најлошо во Корчагин. се на се ТАПА. Тоа ми анвестува дека и цела година таква ќе ми биде :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom