Како ви помина првиот школски ден? :)

D

DeviL_32`

Гостин
многу јако си поминаме...се видоме со старите добри другари закон беше

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
eхееее и јас сум прва година...многу јако беше привиот час...си се погодивме децата мислам не сме некој ремет клас,а класната ни е презакон. Имаше некој случки тој ден...
Првата беше кога влезе директорот и почна да ни зборува нешо да го чуваме инвентарот на училиштево нешо и таман заврши со зборвење и за да си одит ја отвори вратана и квакана падна:pos2: Леле на сите ко ни дојде едно смеење ама кутрите уплашени не се насмеавме,ама ко дојде мал одмор готово неможев да се соземам :pos2:
Втората беше то шо држевме сите осум часа ама беа по 15 минути и сега таа по математика си влегвит почна да филозофират нешо(иначе кој и да влезеше професор ние не станвевме) и заврши часон и та за да си одит и не гледат вака сите и очеквеше ваљда да станиме ама никој не и стана и само ни викат:
-Иначе јас си одам
-(и сите ние ја гледаме чудно и само и викаме) Догледање..
Кутрана не погледа две три секунди и виде невиде си замина

Добро е воглавно имат и кој да шмекниш:vozbud:...само училницата ни е на северна страна:(

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
1 ден од учебната година тапа пола деца со никого не зборат со еден збор тапа клас имаме и само ние што си седиме на последните клупи си зборевме другите како во црква да се.
А 1 ден од второто полугодие одма со лекции одма почна да ме караат наставниците дека сум зборел на час сум бил демек матица на класот
а мене ми се спиеше не можев уста да отворам а мене ме криват бог да чува се наставиците жими се!!

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Уште првиот ден каа напнале виа професорите,се нови лекции ма како нови бе некои испрашуваа :shok: и минус ми ставииа оти тетратки не су носел :lud: ами ја сеа се загревам тек, додека да влезам во форма ја ехехееееее

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Денес, како прв ден од второто полугодие, како по навика професорите замараа, јас закаснив на првиот како и обично без да добијам неоправдан и си преспав до крајот, зашто сепак 13 часот е рано да се стане после 3 недели неспиење:)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Како ви помина првиот школски ден? :)
Не се сеќавам, во Септември беше:)
А денеска, супер, почнав со 4 часа мателамтика :tapp:

C

cige

Гостин
Задоцнив 20 минути на 1час,
ама знаев дека нема да добијам неоправдан

Б

Бат Елохим

Гостин
јас супер си поминав... си спиев... маж ми се смилува и го однесе син ми во школо, а ќерка ми во градинка...

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Првиот школски ден од оваа 2009 година, т.е. од второто полугодие... Па... Заспано. :) На последната клупа седнав, палтенцето како перничка ми беше. Си ставив еден лист од тетратката врз мониторот на кој пишеше DND. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Па многу глупо зимавме нови лекции по некои предмети .. На тие часеви кај што не зимавме нова лекција спиев :vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ако се мисли за вчера епа вака
-Станав во 12 часот па отидов на биљард и не се вратив дома.Немаше школо за мене ни ставаат нови прозори па ни одложија за 2 дена тек утре почнуваме и ќе бидеголема мака како ќе станам во 7 часот.

С

Спенсер

Гостин
хаха, отидов,се видовме шо се видовме сите од класот, нови лекции почнавме,пошо немав тетратка музичко ме изнесе пред табла,и заедно со 5-6 деца не испрашуваше, а почна од мене!!!малеррр!!! и така...

Kajgana Shop

На врв Bottom