Hahahahaha Me Iznasmea Ejj ...:pos2:
"Ina4e ja mislam najpameten na4in e da ni vratite so udar ... Pa ako sme ve mavnale mn normalno nema zaso tuka da ni kutite ...." :pop:
Ako sme ve mavnale zaso ste zasluzile , nemate pravo da se bunite ...
i ne mi e jasno , kao mozete da ja sporedite mashkata so zenskata sila , ako sme vi go raskrvarile nosot[[SO PRAVO<<da naglasam]] , mislite deka sme dovolno jaki za da vratime na vasiot udar ??? :S
RESPECT ZA VAS EJ ... NO COMMENT...
Ali do sea me nema mavnato mushko , ali AKO me mavne ... ke najdam na4in i ke mu vratam i toa mn povishe ke go boli ...
A da ne zboram za delot koa mojte doma ke me vidat raskrvarena , ili modra ......
Како прво кој и дал право да ме шамара...ако она може мене тогаш можам ја неа...ама ја ако ја мавнам ќе ја осакатам-па нека му ја мисли за нареден пат.
Epa dobro de , osakati ja ... Pa posle ti ke is4eznesh od planetava[[zaso ke ti se izbacat roditelite na curata , ili nekoj nejzini drugari ]] Te udrila so pravo ? ondak kuti si .. Ali ako te udrila bez pri4ina .. Togash ne komentiram niso , vrati i slobodno ....
Abe so i objasnues mavni i samar za preventiva :wink:
Ejj najpametno reshenie.. Mavnija pred ona da te mavne tebe .. I posle taa ima sekakvo pravo da sobere nekoj i da te ZGAZI tebe .. Da neznaesh kako se vikas .. Ona ne te mavnala tebe , za ti da ja mavnesh nea ???:bravo:za tebe ...
Користија ја опцијата измени! - Crazy in Love