Би вратил.. а неа не би ја удрил да немаше причина зошто да ја удирам.. Заради тоа девојче раскинав со друго девојче .. кое ми беше прво во кое сум се заљубил.. среќа што ја удрив, се смирив со другото девојче после..Браво,каков фраер си,удираш некој послаб од тебе со 3 ПАТИ ПОГОЛЕМА СИЛА.
А баш да видам дали ако те удри некој бодибилдер,набилдан целиот,дали и него ќе го удриш така.
Игнор. Игнорирањето повеќе боли од тупаница.Би вратил.. а неа не би ја удрил да немаше причина зошто да ја удирам.. Заради тоа девојче раскинав со друго девојче .. кое ми беше прво во кое сум се заљубил.. среќа што ја удрив, се смирив со другото девојче после..
ај сега кажи ми да си машко во слична ситуација.. -_-
ehh crazy in love.. koga se raboti za ljubov ti prva bi trebalo da znaes deka nemoze da se ignoriraИгнор.Игнорирањето повеќе боли од тупаница.
А инаку не си поголем маж,ако нокаутираш девојче,го знаеш тоа нели?
Да, ама исто така знам дека љубов со тупаници не се докажува.:smir:ehh crazy in love.. koga se raboti za ljubov ti prva bi trebalo da znaes deka nemoze da se ignorira
Како би реагирале ако женско ве удри?
-Ја би гу утепаја на лице место....
Дечко бе незнам како да ти кажам али сега е 2008 година! некако назад си со времево бе.А што да праиме да ги забулиме? А види што убави девојки имаме. Како претставник на машкиот пол се срамам од шовинисти како тебе. Треба да ја пазиш , а не да ја тепаш. секако има исклучоци, едноставно некои девојки во некои ситуации заслужуваат шамар. ова твоево..ancient history.Епа што да правам???Можеби сите тука се праваат џентламени и нема да удрат девојче ова она ...али кога ќе видат од страна како сите се смеат...ке ја стават под нозе ... и ај не се буни много много..пред 40 години ви дадоа за право да излегувате на улица па уште сакате и машки да удирате..абе ајдеее
п.с..ако си се заљубила толко лсно .. остави га број на пп...не одбивам ја убави девојки......надам се дека си слатка и симпатична...и никад не би дигнала руку на мене...(валјда се уплаши од пост погоре)
По тебе сигурно умираат девојчињава а? Сечат вени Кога те гледаат така опасен, така доминатно МАЖЕСТВЕН, со сила што можеш да скротиш било кое девојче, само со еден удар...Епа што да правам???Можеби сите тука се праваат џентламени и нема да удрат девојче ова она ...али кога ќе видат од страна како сите се смеат...ке ја стават под нозе ... и ај не се буни много много..пред 40 години ви дадоа за право да излегувате на улица па уште сакате и машки да удирате..абе ајдеее
п.с..ако си се заљубила толко лсно .. остави га број на пп...не одбивам ја убави девојки......надам се дека си слатка и симпатична...и никад не би дигнала руку на мене...(валјда се уплаши од пост погоре)