Како би реагирале ако женско ве удри?

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
Ako me udri neka me udri:wink: samo kje i se nasmevnam i ke si prodolzam po patot pa neka si go golta samot sama:kesa::smir:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Me ima edna kucka udreno i vednas si go dobi i taa nejzinoto,a da bese na sega ne bi udril zensko ali vo kriticna situacija sekako!

Член од
4 јули 2008
Мислења
78
Поени од реакции
2
Јаооо, кој си ти мачомену опасен, се заљубив во тебе :pipi:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos: На цела депресивна состојба само ова успеа да ме изнасмее слатко :pos::pos: Жив да си... :pos:

Патем :pop:
Hahahahaha Me Iznasmea Ejj ...:pos2:
"Ina4e ja mislam najpameten na4in e da ni vratite so udar ... Pa ako sme ve mavnale mn normalno nema zaso tuka da ni kutite ...." :pop:
Ako sme ve mavnale zaso ste zasluzile , nemate pravo da se bunite ... ;)
i ne mi e jasno , kao mozete da ja sporedite mashkata so zenskata sila , ako sme vi go raskrvarile nosot[[SO PRAVO<<da naglasam]] , mislite deka sme dovolno jaki za da vratime na vasiot udar ??? :S:tapp: RESPECT ZA VAS EJ ... NO COMMENT...
Ali do sea me nema mavnato mushko , ali AKO me mavne ... ke najdam na4in i ke mu vratam i toa mn povishe ke go boli ... :) A da ne zboram za delot koa mojte doma ke me vidat raskrvarena , ili modra ......

Како прво кој и дал право да ме шамара...ако она може мене тогаш можам ја неа...ама ја ако ја мавнам ќе ја осакатам-па нека му ја мисли за нареден пат.:)
Epa dobro de , osakati ja ... Pa posle ti ke is4eznesh od planetava[[zaso ke ti se izbacat roditelite na curata , ili nekoj nejzini drugari ]] Te udrila so pravo ? ondak kuti si .. Ali ako te udrila bez pri4ina .. Togash ne komentiram niso , vrati i slobodno ....;)

Abe so i objasnues mavni i samar za preventiva :wink:
Ejj najpametno reshenie.. Mavnija pred ona da te mavne tebe .. I posle taa ima sekakvo pravo da sobere nekoj i da te ZGAZI tebe .. Da neznaesh kako se vikas .. Ona ne te mavnala tebe , za ti da ja mavnesh nea ???:bravo:za tebe ...

Користија ја опцијата измени! - Crazy in Love

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
е некои луге немат искоство со жени :raz:

наместо да направи пресврт со шамарот и да има sex он ке и возврати со тепање и така натака ......

KvAzI

Дипломиран Ѓубрар
Член од
3 септември 2007
Мислења
173
Поени од реакции
49

наместо да направи пресврт со шамарот и да има sex он ке и возврати со тепање и така натака ......
Поштујем... :smir: Треба да си луд да и вратиш, доколку те удри женско, насмевни и се (ама онака помалце жално), заврти и го и другиот образ...па да видиме дали ке има срце да удри уште еднаш. И како што кажа ти, може на крајот ке се обрни работата:wink:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Би се запалил ако ме удри женско шамар а особено некоја што ми се свиѓа !!!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58

a be ne deka nekoj luge nemaat iskustvo so zeni,jas poveke bi rekol deka nekoi luge nemaat iskustvo so papucarenje,ligusenje,lizenje,i sto uste ne samo za da legnat nesto.nekoi luge mozebi ednostavno imaat svoe JAS.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.250
Мислам дека веќе ако се осудам да удрам машко треба да бидам спремна и за да ми врати незначи ако го удрам дека треба да ми го сврти и другиот образ, едноставно ако е спремна да крене рака на маж нека е спремна и доста силен удар како одговор.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@=MaFFy=

-a be ,a sto koga masko ke mavne devojce koe zasluzilo,ima li togas pravo zenskoto da se buni?ili se raboti za dvoen standard.
-i sto mislis kaj ke bide krajot koga devojkata ke sobere drugari,rodnini,tatko i, i dr.i sto koga(da receme)deckoto ke izede kotek,sto mislis sto posle toa?znaes li sto ja ceka devojkata posle toj poteg?pa i deckoto sigurno ima drugari,prijateli,rodnini ,tatko,i dr. sto mislis kaj ke bide krajot?vo sekoj slucaj devojkata ke si go dobie najveke.
-eden sovet za site devojki - ako nekoja devojka e svesna deka ne moze da gi meri silite so nekoe masko,podobro za nea da ne mava.

Мислам дека веќе ако се осудам да удрам машко треба да бидам спремна и за да ми врати незначи ако го удрам дека треба да ми го сврти и другиот образ, едноставно ако е спремна да крене рака на маж нека е спремна и доста силен удар како одговор.
bravo,vakvo razmisluvanje mislam deka nikogas nema da te odnese vo nevolja.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ако дојде ред женско да ме удри , ништо нема да направам пошто ке знам дека сум јас кривецот ... Мислам никој не удира безвезе , мора да има причина за тоа ..

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ke se nasmeam...i ke ja bacam u usta..:)...ke i namignam;)...i ke svrtam dva tri broja na drugarite moi od Alfite da dojdat i da ja izgazat od maanje..:)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ако ми удри по рамо кога ке кажам некоја шала за неа (стално се дешава) ќе ја удрам и јас по рамо (не силно се разбира) ако се зачуди што и вратив ке ја бацам и ке и речам "oo душиче се налути" :) Ако ми удри шамар јебига може сум заслужил :)

warlic MKD

КирЕ..Поштарот
Член од
16 септември 2008
Мислења
270
Поени од реакции
5
Па се разбира дека нема... Не се симнувам на нејзиното ниво . има други начини на решавање на ваков вид на проблем ..

Kajgana Shop

На врв Bottom