Како би реагирале ако женско ве удри?

Член од
21 септември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
ако ме удри без да заслужам , ќе вратам со шамар а ако пак се деси истото...го цитирам Слаткар..."Враќаш на мојот шамар? љубави јадеш нокаут..." :angry3::pos2:...се зезам бе не сум толку лош :angel1:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Pa vaka sea ... Mi se ima deshavano da popijam shamar od devojche zatoa shto sum ja iznerviral ... Ne sum vratil zatoa shto sum znael deka sum kriv ... Ama se deshavalo i da me udrat bez vrska ... Za da se napraat faci ... Ma da ne im uspealo ... Zatoa shto posle toa ednostavno kje ja spushtam so zborovi ... A najmnogu me nervira koga mavaat po nezgodno mesto :) Zatoa shto znaat deka ne mozesh da im vratish so ista mera :) A ako mi go raskrvari nosot bez prichina ... Togash bi i vratil so ista mera ... ne znachi deka ako e zensko deka moze se shto saka da mi pravi :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
a be luge ,kako e mozno ako nekoja devojka ve udri da mislite deka ste zasluzile?pa poslusajte gi malku devojkive na forumov sto sovetuvaat.pa neli site devojki vikaat DEKA NIKOJ NE ZASLUZIL DA BIDE UDREN/A,OSVEN AKO ON/A NE UDRIL/A PRV/A.
taka da osven ako ti nea ne si ja udril,pa ona da ti vratila,na drug nacin nikako ne si mozel da zasluzis da bides udren.
pa toa dosega skoro site devojki(pa i nekoi maski) na forumov(A I NE SAMO NA FORUMOV) go kazaa.taka da, osven ako ti ne si ja udril prv,nema sansi ona da te udrila zatoa sto si zasluzil.pa samite devojki go kazuvaat toa.
A BE MASKI SVATETE VEKE EDNAS(pa recisi site zenski toa go tvrdat) ,NEMA SANSI DA ZASLUZITE DA BIDETE UDRENI,OSVEN AKO VIE PRVI NE STE UDRILE.

Член од
26 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Не ми се случило до сега да ме удри девојка, а искрено и немам ни намера да предизвикам такво нешто, а доколку се погоди девојка која најчесто изиграва тешка типка, демек има јак грб у позадина па може комотно што сака да прави, во тој случај или си заминувам подалеку од нив бидејќи сметам дека се ретардирани, или кога веќе ќе се најдам во небрано, ќе и дозволам да ме удри ако решила, а потоа ќе си заминам бидејќи и така не кревам рака на женско, без разлика колкава мочла е...

Член од
23 септември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
do sega 2 iam istepano zensko ednas vo osnovno poso devojceto go tolerirav 8 god i mi sma4i poso bese svinja nepokretna i ja lupnav od klupa a vtor pat edno devojce mi jadse gomna nenormalno mn i mi se zakanuvaa po mob i fino lepo si otidov kaj nea i ja zgaziv vo sustina sum mn kutliv ali ako se iznervirraam masko zensko tesko nego-nejze

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Еднаш да ме удри нема да ја удрам, само ќе ја предупредам, два пати пак нема, пак ќе ја предупредам, а ако се осмели по трет пат да ме удри ......

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
vrakam odma nazad - reakcija , mi se desilo zatoa kazuvam , i toa instinktivno se vraka udarot , edna me prekasa isto i toa pred da razmislam mi leta rakata . cuden fenomen

Член од
14 декември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Ako me udri na zaebancija ne vrakjam poso zensko ne se udira. E sea ako e seriozna rabotata vrakjam i TOA KAKO!!!

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ако удре/се степаме другарски, нема проблем... Ама ако е сериозно, ке ја предупредам прво, ако не сака да престане, ќе летат заби (не моите :) ).

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе и го свртам другиот образ:tapp:.Еднаш само една вербално ми се закани,и мислам дека имаше среќа затоа што витештвото во мене е поголемо од мене па решив да не ја повредам физички.

Член од
25 декември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ednas edna taka se napravi "pametna" i mi udari samar pred drustvoto. E ama kaa i ja tresnav edna obrazot skara i go napraviv.Ne sakav ama ona me prisili... :toe:

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Ме нема удрено до сега женско ниту јас пак сум удрил, немало причина затоа. Е сега ако се појави некоја хистерична и ми удре шамар тогаш ќе ја отпишам од живите за мене, нема да возвратам јас со ниски морални вредности како неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom