Сангвиник (долунаведената анализа важи за сите сангвиници)
Ми врие крвта.Карактеризирана со елементот на Воздух,сезонско време Пролет,детство,боја -сончево жолта,планета Венера и карактеристиките на жешка и влажна :wink:
Живеам во времето на Надежта каде што најубаво би се снашла како домаќинка со многу среќна фамилија :??? (а можеби и не
).
Покажувам знаци на срамежливост,сакам да зборувам пред група,сакам да бидам слушната,преферира групни активности и проекти
Не сум нападна,добро забележувам детали,импулсивна,одлуките што ги донесувам се најчесто погрешни :???
Љубопитна,ја сакам природата,имам недостаток на иницијатива затоа не сум добар лидер (до некаде е вистина
)
Безгрижна сум ( многу многу точно ) ,сакам голем круг на пријатели,брзо преминувам од една активност на друга ( со успех се разбира
) , сакам промени ,оставам прекрасен прв впечаток ( oh yeah :icon_cool )
Површна сум затоа што многу брзо вниманието ми го одвлекуваат други работи и неможам да ја согледам длабочината на нештата :? :nenene: не би рекла ,нестабилна (до негде да ) ,ОПТИМИСТ :helou: ,недостаток на длабоки чувства ( и да и не-зависи за кого како :wink: )
Многу лесно комуницирам со непознати
Лоши страни
Сакам да се гледам често во огледало и многу често среќна може да ме направи облеката или работата :kesa: подложна сум на флертување ( беше тоа некогаш и негде :wink: ) .
Љубоморна и злобна
гарант некој ќе се пронајде друг пошто ова не сум јас.
Не сакам да бидам сама,сакам да бидам насмеана и некој да ме забавува ( многу точно )
Многу тешко се откажувам од омилените работи