- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
Па и многу корисници не знаат за Xiaomi. Мене скоро сите ме прашуваат каква марка е тоа бе?
Стави му Nougat - Android 7, EMUI-то 5.0 е многу подобро од 4.1.1. Телефонот е перфекција и е еден од најдобрите смарт телефони на пазаров. Да има и подобри од него како самсунг еџ 7 или ајфон 7 ама сепак преформансот и камерата му се тука некаде и одлучуваат нијанси. Процесорот Kirin 955 е еден од најдобрите на пазарот, и за разлика од други чипсети овој не грее воопшто. Камерата е фантастична, и има голем избор на модови за сликање. Батеријата со добар менаџмент на андроид 7ка може да трае прилично долго ( 2+ дена). Со здравје да си го користиш и да го сликаш, си направил супер избор.Денес земав Huawei p9 па ќе видиме како ќе се покаже телефонов .
se mislam megi note 3 i 4
Го имам телефонов десетина месеци и можам да кажам дека за парите нема ништо подобро на пазаров
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Зошто?
P9 Lite
и гледам што побрзо да го баталам!!!
ноте 4 е понов модел и поубав на око . Ноте 3 сега го има само со 2 гб рам и snapdragon 650 , додека ноте 4 гледам дека го има со 3гб рам и mediatek процесор .se mislam megi note 3 i 4
фаланоте 4 е понов модел и поубав на око . Ноте 3 сега го има само со 2 гб рам и snapdragon 650 , додека ноте 4 гледам дека го има со 3гб рам и mediatek процесор .
Изборот е твој , кој и да го земеш нема да се зезнеш.Моја препорака ти е да го земеш од хи сторе и да си бидеш раат со софтверот , пошто у сетек и анхоч се со пиратски шкљ софтвер кој знае да прави проблеми и за кој нема да добиваш апдејти . Ова од искуство
Каков е тој пиратски шкљ андроид жити деците хахаханоте 4 е понов модел и поубав на око . Ноте 3 сега го има само со 2 гб рам и snapdragon 650 , додека ноте 4 гледам дека го има со 3гб рам и mediatek процесор .
Изборот е твој , кој и да го земеш нема да се зезнеш.Моја препорака ти е да го земеш од хи сторе и да си бидеш раат со софтверот , пошто у сетек и анхоч се со пиратски шкљ софтвер кој знае да прави проблеми и за кој нема да добиваш апдејти . Ова од искуство
таков каков што мене ми се "падна" у телефонот шо го земав од сетек ... со миљон кинески апликации,споро работеше и сл . Па морав да учам флешување,рутирање,отклучување батлоадер ,инсталирање на офишл голбал стејбл ромКаков е тој пиратски шкљ андроид жити деците хахаха