Каков мобилен користите во моментов?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Па и многу корисници не знаат за Xiaomi. Мене скоро сите ме прашуваат каква марка е тоа бе?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.546
Денес земав Huawei p9 па ќе видиме како ќе се покаже телефонов .

Стави му Nougat - Android 7, EMUI-то 5.0 е многу подобро од 4.1.1. Телефонот е перфекција и е еден од најдобрите смарт телефони на пазаров. Да има и подобри од него како самсунг еџ 7 или ајфон 7 ама сепак преформансот и камерата му се тука некаде и одлучуваат нијанси. Процесорот Kirin 955 е еден од најдобрите на пазарот, и за разлика од други чипсети овој не грее воопшто. Камерата е фантастична, и има голем избор на модови за сликање. Батеријата со добар менаџмент на андроид 7ка може да трае прилично долго ( 2+ дена). Со здравје да си го користиш и да го сликаш, си направил супер избор.

Последно уредено:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591

Го имам телефонов десетина месеци и можам да кажам дека за парите нема ништо подобро на пазаров

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
se mislam megi note 3 i 4
ноте 4 е понов модел и поубав на око . Ноте 3 сега го има само со 2 гб рам и snapdragon 650 , додека ноте 4 гледам дека го има со 3гб рам и mediatek процесор .
Изборот е твој , кој и да го земеш нема да се зезнеш.Моја препорака ти е да го земеш од хи сторе и да си бидеш раат со софтверот , пошто у сетек и анхоч се со пиратски шкљ софтвер кој знае да прави проблеми и за кој нема да добиваш апдејти . Ова од искуство

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
ноте 4 е понов модел и поубав на око . Ноте 3 сега го има само со 2 гб рам и snapdragon 650 , додека ноте 4 гледам дека го има со 3гб рам и mediatek процесор .
Изборот е твој , кој и да го земеш нема да се зезнеш.Моја препорака ти е да го земеш од хи сторе и да си бидеш раат со софтверот , пошто у сетек и анхоч се со пиратски шкљ софтвер кој знае да прави проблеми и за кој нема да добиваш апдејти . Ова од искуство

фала

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307

Каков е тој пиратски шкљ андроид жити деците хахаха

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Каков е тој пиратски шкљ андроид жити деците хахаха
таков каков што мене ми се "падна" у телефонот шо го земав од сетек ... со миљон кинески апликации,споро работеше и сл . Па морав да учам флешување,рутирање,отклучување батлоадер ,инсталирање на офишл голбал стејбл ром
И сега , телефонот лета

Kajgana Shop

На врв Bottom