Каков мобилен користите во моментов?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
стварно не можам да ве замислам со толку скапи телефонни,на форумите само ставате телефони повеке од 100 евра ,се е во ред од ваша страна но јас не се согласувам со вас ,овој е ваков ,овој има воа со го немаат другите ,овој има 5 мега пиксели овој има вга камера ,луге животот е лазен се е само за пари секој ужива во несто со е пролазно ,за разлика од вас јас би предложил по евтини тарифи ,од скапи телефони со ги рекламираат самите мобилни оператори сите се скапи за разговор,во 1992 година сум превел разговор од 100 цаса и плакав саво 300 денари ,а денес за тие цасови плакам 3000 денари,па вие деца сега сватете дека не работената пара од вашите родители ја злоупотребувате земете печалете па фалете се со скапите телефони што ги имате,несакам никого да навредам со моето мисленје.
Еве мене ми треба телефон со интернет затоа што ми е дел од работата и морам да сум онлајн поголемиот дел од денот. А ко второ зашто да немам ако сум љубител на технологија и ако е заработен со мои пари? Па и моите ако се решиле да ме почастат, зошто да не?

Чувам мобилни телефони, СЕ W800i што го имав до пред некое време го имав 5 години, гребнатинка нема, ама му пројде векот, картичката од ВИП е таму сега. Од пред некое време имам

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ја се подновив пред 2-3 недели со LG Optimus One и сега за сега одлично ме служи. Android 2.2 (Froyo) си е.. Камерата му е малку послаба, ама за сликање апарти си има нели:)

lg-optimus-one-1286648738-729.jpg

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Моментално имам црн телефон.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.714
Поени од реакции
31.805
wow ., ludnica ., ramen mu nema alkatel srno bel ., na zeleno pazarche kupuvam baterii., celiot e so selotejp i ich muva ne go lazi:p

TheKoksi

[K]oksi
Член од
7 декември 2010
Мислења
139
Поени од реакции
22
Sony Ericsson R300

Ххехехехехеех :D

Kajgana Shop

На врв Bottom