Каков мобилен користите во моментов?

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Nokia E66
374__41657_zoom.jpg

И да не сакам ваков да ми донесе дедо мраз веќе имам ваков :)

Scorpia

The one and only
Член од
4 април 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Овој го земав пред некое време... Супер е телефончето и многу ми го прави меракот, само што камерата му е за никаде, а и нема блиц :nenene:
Sony_Ericsson_Xperia_X8_Spotted_in_a_Black_Incarnation.jpg

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Дај предложете некое кинеско телефонче со вајрлес и кажете некое искуство со тие телефони т.е дали се квалитетни и дали воопшто да земам таво нешто иначе користам алкател от-708 и е добар сега засега

V

Vollstandig

Гостин
Дај предложете некое кинеско телефонче со вајрлес и кажете некое искуство со тие телефони т.е дали се квалитетни и дали воопшто да земам таво нешто иначе користам алкател от-708 и е добар сега засега
К-А-Т-А-С-Т-Р-О-Ф-А се кинеските , за џабе фрлени пари верувај ме ;)

Иначе во моментот користам:

И:

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31

Во моментов ова користам и сум презадоволен,еден од најдобрите мобилни дефинитивно. :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752

HTC Wildfire веќе месец дена и супер сум задоволен.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Па скоро година и презадоволен сум,особено батеријата камен е.Додека сум тука да прашам,знае некој како може да се заштитат пораките,односно пасворд да се стави на телефонот?

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Додека сум тука да прашам,знае некој како може да се заштитат пораките,односно пасворд да се стави на телефонот?
Нокиите сеуште немаат опција да се заклучат пораките .. Имаш некои апликации на Ови Сторе за заклучување колку што знам , но сите се триал и се плаќаат фулл верзии , а незнам какви се искрено :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949

Alcatel OT 806
Добри страни, тач+кверти тастатурче, плус њи-фи. Добро држи батерија, солидна конструкција.
Лоши страни, слаба репродукција на мп3, лош прием на ФМ радио. Кога се обидов преку блутут да го ископирам именикот од Sony Ericsson C510 ми се појави порака Can't open, file is to large. :nesvest:

И

Sony Ericsson C510 владее!!! Одлична репродукција на звук, одличен прием на ФМ, 3Mpix камера со блиц и аутофокус, солидно држење батерија.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Oд пред некој користам:
nokia-n8-01.jpg
и засега сум прилично задоволен од понуденото.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Нокиа 5800 Xpress Music. Презадоволен и нема да го сменам наредниве година дена

Kajgana Shop

На врв Bottom