Хммм..па зависи каде одам и ред други ствари..али онака секогаш гледам да ми е пријатно така да би одбрала патики фармерки и маичка..спортски стил Може некад мава на рокерски:helou:
Мојот стил е “Мој“ и во него можеш да најдеш триста извртени комбинации. Е да бев креатор ќе си праев нешто што не сте го виделе. Ама за жал веза неам од тие работи, па мора да се експериментира со понуденото.
А како парчиња обожавам, фармерки лесни искинатки може промаичка да удри, мартинс или старка, леси маичиња. Сакам црна и бела боја, ама со оглед што белата ја правам мршник, гласам за црно.
Многу ретко, ли може да се деси облекувам нешто што личи на костим, кога се чувствувам свечено.
п.с. Мразам униформиран стил, особено кај девојките, штикла пука, минич и длабоко деколте. Абе ај.
Немам посебен стил. Можда сум малце наклонет кон спортската/раперска/скејт облека, но носам се, секакви маици, кошули, фармерки, пантолони, бермуди, спортска облека, дуксерки, блузи, уствари се и широко и тесно, освен чевли не ми се комотни.
Хипи бееее.
Ама почнав ептен мартинки да носам... :/
Ќе опнам некое фустаниште со искинати фармерки и мартинки. За накит да не почнам.. Све шо е доооолго и шарено... Абе клошарка.
едноставен стил...претежно спортско, рокерски...али знам некогаш и да се доерам за исккачање на некое битно место...лол
сакам едноставни работи...увек сум широки карирани или било какви панталони со некоја едноставна маичка и црни патики
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.