Каков е вашиот стил ?

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Мојот стил ко помал беше ко на хитлер.Поради тоа се здобив со титулата ѕвер у мало.Патем да ви раскажам како јас ко мал си го носев шлемот од хитлер и сите ме слушаа...Иначе ќе ги погубев.:nenene::nenene::nenene:

M

marko 1996

Гостин
Нигерски :) Се шалам , порано носев широки пантолончиња сеа не толку широки обични , бела маица ... Кежуал :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Урбано можам да кажам.
Нешто во стилот на Kanye West.
Не скроз исто ама се трудам да изгледам како него. :pipi:
Само не до толку лицкање. Има нешто хардкор и во мене. :)

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
Маиче, фармерче патиче :smir: за излегување веќе друга приказна може и фустанче штикла ова она... :pos2:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Носам маици од бендови некогаш знам да се дотерам(зависно од прогодата)конверс носам обавезно кожени нараквици...металско-рокерски би наречела

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Se oblekuva elegantno kako politica hahaha(se salam):pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:
nosam apsolutno se, nemam nekoj konkreten stil.. nosam najcesto tesna crna farmerka, maicka i obozavam pati4inja za na uciliste, a za izleguvanje znam dosta prefineto da se oblecam:):wub::pipi:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Не знам за вас ама јас на добри модели кожни јакни и панталони не можам да одолеам....Се разбира во целост не можам да си дозволам ваков стил зошто чини многу ...:)

Член од
26 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Gi poshtuvam site stilovi koi spagjaat pod ona .. Rock stil.. u know :D
Ama samo gi poshtuvam. Nikad ne bi se oblekla kako metalka ili goth ili punk ..
Emo/scene sum i toa mi odgovara. Vo toa si se pronaogjam :) I taka :D

DiamondGirl95

!!!JuSt DaNcE!!! . . .x))
Член од
21 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
moj stil je fancy(fensi)
imam garderobu svih boja ali najvise roze :D
znaci:neka nafurana majca,farmerke,sorts(leti),kais,narukvice,alke,air max,bolero(ponekad),grejaci(ponekad) i naocare za sunce(i leti i zimi :D)

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Па шо знам као да го дефинирам стилот..спотрско-секејтерски:toe:..најчесто сум у фармерки,маички,дуксерчиња,добро патиче и така..

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Па, тесни панталони, старки или олдскулки, интересни маички, каиши, марами, дрвен накит, шарени фустани.. воглавно некој вид на инди рок стил.

Kajgana Shop

На врв Bottom